Mediacafe isi duce clientii la NY si San Francisco

Mediacafe, regia de publicitate online ce vinde exclusiv Yahoo in Romania, si-a invitat in aprilie 20 de clienti si reprezentanti de agentii intr-o excursie de 8 zile la New York si San Francisco, „excursie” ce include si vizitarea sediului Yahoo din SunnyVale.

Desi e foarte probabil ca o data cu plecarea lui Bobby Voicu planurile de lansare a Yahoo.ro sa se fi amanat, daca nu chiar anulat, Yahoo ramane in continuarea unul dintre cele mai vizitate siteuri, daca nu cel mai vizitat, de catre userii romani de internet.

2 Comentarii
  1. Mihai spune:

    ma gandesc cum o sa aleaga cei : „20 de clienti si reprezentanti de agentii”.
    ar fi interesant aici niste criterii ….

  2. Bogdan spune:

    Este cel mai vizitat pentru ca pentru majoritatea sau multe dintre softurile instalate (mai ales daca sunt made in USA) te „obliga” (daca nu DEbifezi casuta) sa-ti setezi homepageul pe Yahoo. Aici se include si Yahoo Toolbar, care merge pe aceeasi idee. Nu ar fi o mare problema, asta cu setarea automata a homepageului, daca utilizatorii de internet, oamenii care genereaza trafic enorm si sunt catalogati drept „mai destepti, mai bogati, mai culti, mai…mai…mai…” decat ai altora de catre agentii, ar sti sa-si modifice adresa paginii de start.
    Mistery solved!

Lasa un comentariu