Demisie din CD-ul IAB

datorita timpului limitat pe care-l am la dispozitie astazi mi-am dat demisia din CD-ul IAB Romania. Raman acelasi suporter apropiat al acestei asociatii si, in masura in care mi se va cere ajutorul, voi incerca sa sustin cat pot initiativele de crestere a onlineului din .ro. Mult succes colegilor din CD.

11 Comentarii
 1. Aurel spune:

  cateva detalii vad aici dar tot nu e clar care sunt motivele adevarate..

 2. […] Orlando si-a anuntat pe blogul sau demisia din Consiliul Director al IAB. […]

 3. parvan spune:

  Nu-s eu cel indreptatit sa comenteze o astfel de decizie personala. Dar indraznesc sa sper ca ratiunea celor ce vor fi in CD sa treaca dincolo de cel mai, cea mai .. si de loviturile de imagine … cu efect la „publicul amator”.

  Sper sa fie doar o coincidenta simultaneitatea cu pionita care-l avea pe zoso subiect… nu de alta dar mi-ar fi greu sa accept ca doi dintre oamenii pe care-i admir in online sa fie … victime ale … facatorului de trafic (pe care-l respect la fel cum respect orice canal media cu audienta)

 4. […] Interesant ce spunea si Orlando azi dimineata, dar si demisia lui de la IAB. Miroase a praf de pusca Fii primul care […]

 5. Grigoras spune:

  din cauza timpului limitat…

 6. […] Orlando isi da demisia din IAB ca prea s’au adunat evenimente hazoase prin online. Tot el e luat cu fulgi cu tot […]

 7. zoso spune:

  tov. parvan, stai bre ca inca mai suflam.

 8. parvan spune:

  tov. petcu, doar „pionita” era la trecut. Nu ma ingrijorez daca un blog sau altu mai sufla (daca n-ai fi tu ar fi altul) … doar ca speram mai mult de la niste oameni.

 9. zoso spune:

  vorbim de oameni sau de bani? :)

 10. orlando spune:

  Cristi,

  inca regret ca ai ales sa nu mai candidezi, cu tine acolo as fi stat mai linistit pt industria asta a noastra.

 11. parvan spune:

  @zoso: vorbim de ce ne duce capul, si intelegem cat putem. Iti recunosc momentul de glorie dar il consider o miza periferica.

  @orlando: sincer, uneori regret si eu. Dar inca mai sper ca exista o industrie cu valori si obiective care nu se limiteaza doar la persoane/gesturi/posturi.

Lasa un comentariu