Vivi, schimba harta te rog!

Vivi, te rog frumos schimba harta si pune Intact Interactive pe pozitia 1. Ti-au spus-o pe blog, ti-a spus-o si Doru, ti-a spus-o si Gabi, nu inteleg de ce dureaza atat, e matematica, ce naiba! Hai, lasa zborurile, barurile si harta politica si pune Intact pe pozitia 1 acolo unde trebuie sa fie.

P.S. serios acum, stii ca daca 3 oameni iti spun ca esti beat trebuie sa te duci la culcare, da? eu m-am dus deja :)

P.S 2 Bogdan, Gabi, Magda, stiti cat de mult va iubesc pt ceea ce ati facut in ultimele doua luni (btw, felicitari pt GSP) dar da-o incolo de treaba, la voi chiar iese ca sunteti numarul 1? :)

15 Comentarii
 1. Orlando, ti-am mai spus ca harta lui Vivi este harta codurilor, care poate diferi substantial de cea a realitatii. Nu o sa ma mai implic in razboiul asta al intaietatii ca nu este al meu, dar am un mic test pentru tine: verifica te rog cate site-uri din harta lui vivi apar simultan la mai multi jucatori. Apoi iti spun eu care din ele au si contracte exclusive, desi apar la alti jucatori din motive de coduri inserate gresit sau uitate prin cine stie ce sectiune. Bafta la mediafax, prosport si apropo ca ai mare nevoie :)

 2. Bogdan spune:

  Oare harta se poate actualiza manual?

 3. orlando spune:

  Doru,

  esti parte din „micul cartel”, nu ai cum sa stai deoparte :P
  ma asteptam totusi ca la o saptamana dupa ce Vivi a corectat manual harta sa faceti si voi corectiile, Intact nu are cum sa fie pe locul 1.

  Vivi a tot modificat la harta manual si cred ca mai sunt putine siteuri duplicate sau alocate incorect (raspuns si pt Bogdan)

 4. crede-ma ca nu sunt din nici un „cartel” si imi sta foarte bine pe margine. mai ales ca asta deja nu mai e fotbal, e catch :)

 5. Magda spune:

  Intr-adevar am facut o eroare pe care ne-o asumam, si anume ca am comparat suma unicilor lunari in RC nostru cu cifrele lui Vivi care dau suma unicilor saptamanali. Este vina noastra ca nu am (re)verificat pagina in care Vivi explica metodologia.
  Dar de aici si pana la a fi acuzati ca furam este cale lunga

 6. zoso spune:

  atunci cand minti ca esti numarul 1 si te duci cu declaratia asta la advertiseri si ceri o suma cum se cheama? furt sau minciun??

 7. orlando spune:

  Magda,

  nu v-am acuzat de furt, de asta am si dat-o in gluma (thx pt precizari)

  zoso,

  oricine poate sa greseasca, parerea mea.

 8. zoso spune:

  si faptul ca persista se numeste…

 9. Magda spune:

  @orlando: nu te-am acuzat ca ne-ai fi acuzat :)

  @zoso: te rog sa te duci la orice agentie si sa intrebi daca in intalniri am declarat ca suntem nr.1. Cerem banii de la client pe cifre pe care el singur le poate verifica in SATI.

 10. zoso spune:

  nu tre sa te duci cu ea in dinti de fiecare data, trebuie doar sa o dai ziarelor (in special alora din gradina, care nu sufla) si afla clientii de tine.

  suntem oameni mari, nu trebuie sa iti fac eu teoria chibritului. asteptam corectarea. tot in ziar, daca se poate.

 11. Okidoki Orlando,

  Abia am pornit operatiunile si la inceput de 2009 avem:

  – no.1 sati la clienti unici;
  – no.1 sati la vizite;
  – no.1 site de sport din Romania;
  – no.1 display revenue (gsp.ro 2,1 eur turnover in 2008);
  – no.1 mobile websites (Vodafone Live!, m.antena3.ro);
  – no.1 media brands in Romania (Vodafone, TopGear, GSP, Jurnalul National, Sapatamana Financiara);

  … si nu in ultimul rand imi place sa cred ca am:
  – no.1 interactive team (ma refer la Magda, Maria, Gabi, Sorin) :)

  Stim amandoi ca piata este mult mai fragmentata chiar daca harta lui Vivi numara doar codurile (nu si contractele semnate, rc-urile, etc).

  Oricum, alaturi de MediaPro Interactiv, suntem probabil singurii jucatori care nu ne facem cotele din google spam iar vizitatorii nostri sunt pe bune.

  Apropo, s-a intrebat cineva cum ar arata harta publicitatii fara google spam? :)

 12. Anul spune:

  Citesc, privesc si ma uimesc..:) .

  Un luctru este cert, Intact Interactiv a format repede un portofoliu consistent, serios, dovada ca se descurca foarte bine, comunica pe intelesul tuturor si firesc ca stiu ceea ce fac si doar variabila timp le sta in cale pentru a castiga 99 % din piata, ceea ce nu ar fi rau deloc.

  Este absolut normal sa ridice probleme pe o piata destul de stramta, bogata. Este normal ca cei care vad sa se intrebe, si incet incet sa le trezeasca mici sentimente de ingrijorare.

  Sincer, o data ce Intact Interactiv, are o comunicare buna, si o imagine exemplara, toti proprietarii de proiecte online poate vor dorii sa fie reprezentati de ei.

  Oricine merita aplauze daca face ceea ce face cum trebuie.
  In timp ce multi doar vorbesc altii se ocupa cu facutul.

 13. orlando spune:

  Bogdan,

  v-am mai spus-o si o repet, chapeau bas pt ceea ce ati facut in ultimele 2 luni si bafta in viitor.

 14. sales spune:

  @zoso : atunci cand minti ca esti numarul 1 si te duci cu declaratia asta la advertiseri si ceri o suma cum se cheama? –
  Sales. Se practica cand lupti pentru comenzi, bugete s.a.m.d..

 15. Dan spune:

  Mai creste ceva in jurul vostru , a celor care sunteti locul 1 si 2 si cite or mai fi de parca ar conta foarte mult ?

Lasa un comentariu