NCH a cumparat comunicatedepresa.ro

La RNC apare ca detinator al domeniului firma Renalo Investments Limited din Cipru, principalul vehicul al celor de NCH pe zona de internet. Nu stiu daca e o cumparere 100% sau partiala, ii las pe jurnalistii din presa scrisa/online sa afle, eventual poate Alin Zainescu, proprietarul siteului, ne da mai multe amanunte.

Lansat in primavara lui 2004, Comunicatedepresa.ro este, asa cum ii spune si numele, cel mai important site de informare/pr prin intermediul comunicatelor de presa. Siteul era detinut de Alin Zainescu, cel care impreuna cu Ciprian Stavar s-a asociat cu thegroup in feb 2007, iesind din asociere un al mai tarziu.

NCH mai detine un site pe aceeasi format, comunicatemedia.ro, site aflat in portofoliul Active Soft, unde, probabil, va ateriza si noua achizitie.

7 Comentarii
 1. zoso spune:

  sper sa nu. comunicatemedia acceptau orice fel de mizerii

 2. here we go… incepe spamul :))

 3. bogdan spune:

  alex, nu incepe, continua :)

 4. cristi spune:

  Vreo idee care a fost pretul tranzactiei ?

 5. Cristian spune:

  Inchiderea comunicatemedia.ro (asa cum pare la momentul actual) imi pare extrem de proasta. Mutarea nu este deloc inspirata.
  Eu unu am sa savurez cu cea mai mare placere declinul NCH.

 6. […] de business cu NCH (desi TradeAds este businessul lui Siminel Andrei, Country Managerul NCH) carora le-a vandut acum aproape 3 ani […]

Lasa un comentariu