Ogilvy lanseaza Ogilvy Interactive impreuna cu Senior Software

mi se pare o stire foarte interesanta, Senior Software, dupa ce s-a parteneriat cu F5 se asociaza cu Ogilvy (parte din WPP) pentru a lansa Ogilvy Interactive. Bazele diviziei de interactive de la Ogilvy au fost puse prima oara in anii 2000 cand din firma/conducere faceau parte Anda Bogdan (ex Zapp, ex Altex actual KanalD, membru CD Iab Romania), Cristi Gheorghita (ex Zapp, ex Motorola, ex Cosmote, ex KanalD, actual director marketing la Prima TV) sau Dan Vatcu (QI).

Interesant este ca Adrian Alexandrescu isi anunta plecarea de la Ogilvy One, firma care ce ocupa (si) de online in Ogilvy precizand insa ca plecarea nu are legatura cu lansarea Ogilvy Interactive. 

au mai scris Victor si Pahomi

2 Comentarii
  1. Anda Bogdan spune:

    Orlando, multumesc pentru precizari! Se pare ca cei de la BizCity mi-au atribuit un rol de conducere, desi nu era cazul la acea vreme. Initiatorul agentiei Ogilvy Interactive a fost Zoltan Szigeti, care l-a cooptat in 2000 la conducerea diviziei pe Dan Vatcu (Quadrant Interactive). Ulterior echipei s-a alaturat si Cristi.

  2. […] ruperea parteneriatului cu Ogilvy (parte din WPP) care a durat 2 ani cred, remember Ogilvy Interactive, cei de la Senior Interactive mai incearca o data un parteneriat cu un grup mare de comunicare, de […]

Lasa un comentariu