Magazinuldecase.ro va fi vandut de MPI

Magazinuldecase.ro va fi reprezentat de MPI incepand cu luna ianuarie 2009. Sectorul imobiliar era un sector mai slab reprezentat in oferta noastra asa ca a fost „dragoste la prima vedere” intre noi si ei :). Mai multe despre MDC puteti gasi direct la ei pe site.

11 Comentarii
  1. Medicultau spune:

    avand in vedere ca au :
    Vizitatori în ultimele 30 de zile: 77.743
    au sanse sa ia ceva bani pe el.

    Oare cat???

  2. Anul spune:

    Bravo pentru magazinul de case, se vede clar ca se fac multe schimbari in 2009. Magazinuldecase este o imagine care mi-a placut de cand au luat nastere.

    Bravo si pentru MPI care va vinde un proiect dar in acelasi timp si un nume pe piata imobiliara.

  3. Sandossu spune:

    MDC a avut un neasteptat succes pana acum, sunt curios daca reusiti sa va ocupati mai bine de el .

  4. astaE spune:

    @Medicultau, uita-te ce concurenta au in trafic.ro si vezi unde se pozitioneaza ei. Si de acolo mai lipsesc cativa jucatori printre care si Neogen. Cred ca imobiliarele in 2009 vor avea foarte putin buget, asa ca le va fi foarte greu celor de la MPI.

    Dar, dragostea merge si pe stomacul gol.

    Bafta Orlando!

  5. Beni spune:

    Se pare ca lumea intelege pe dos. MPI va vinde publicitatea de pe MDC, nu cumpara MDC.

  6. Beni spune:

    Na, ca ai editat postul. E mai bine acum :).

  7. Medicultau spune:

    avand in vedere ca vand e clar ca nu le merge excelent.
    sau poate se retrag si din alte motive.
    oricum nu as da multi bani pe el mai ales in aceste circumstante

  8. […] isi lungeste plapuma in […]

  9. Anul spune:

    Este foarte cunoscut faptul ca piata imobiliara nu este foarte pe roze acum. Nu se pot face vraji pentru a vinde o proprietate imobiiara, daca nu sunt bani, si daca interesul pentru aceasta piata a scazut.

    Oricum, pe secmentul lor de piata, ei stau foarte bine, exista concurenta dar oricum au o imagine foarte buna.

    Stim cu totii ca MPI va vinde publicitate pe MDC

  10. […] Magazinuldecase.ro va fi vandut de MPI (ma bucur ca un proiect de suflet pentru care am facut PR prin 2007 si caruia i-am trasat arhitectura de comunicare a devenit un asha succes. Bafta Matei! ) […]

  11. Detalii suplimentare spune:

    MPI va vinde spatii publicitare de pe mdc, asta pentru cei care nu au inteles. In ceea ce priveste sectorul de imobiliare si evolutia mdc: pana acum, pe piata imobiliara din romania, nu a fost criza. a fost panica. Daca ar fi fost criza, toata lumea scotea la vanzare tot ce avea. Acest lucru nu s-a intamplat ci, din contra, oamenii au preferat sa stea cu ele si nici sa nu le mai scoata la vanzare. Scaderea preturilor a fost pe fondul mult mai putinelor oferte iesite in piata, oferte ale celor intr-adevar prinsi cu usa si obligati sa le vanda. Criza nu a inceput inca sa se vada, de acum incolo se va vedea. In acelasi timp, exista inca foarte multi oameni cu disponibilitate mare si care au resursele necesare pentru a achizitiona o locuinta. Daca studiati un pic ofertele de pe mdc de pana acum, veti observa ca ponderea mai mare o au cele scumpe, in defavoarea celor ieftine, si cu toate acestea s-au vandut ca painea calda si cele scumpe. Pentru ca oamenii care au bani sa isi cumpere un apartament de 3 camere de 5-6 sute de mii nu au nevoie de credite. Preturile au scazut si vor scadea in continuare, insa nu inteleg de ce este lumea atat de disperata sa fie proprietara. Stati oameni buni cu chirie, oricum acum e mai rentabil, ca proprietarul nu iti pune chirie fixa pe primele 3 luni si apoi ti-o mareste cu 70%.

Lasa un comentariu