Netbridge se mai divizeaza o data

e vorba de Netbridge Development, firma ce a luat nastere din „spargerea” Netbridge Investments in primavara lui 2007. Atunci „originalul” Netbridge Investments (cel infiintat 2000) a preluat businessul de publicitate online, Boom.ro iar tot ceea ce insemna publishing si servicii (Hit.ro, Auto.ro, Trafic.ro, Myjob.ro, Okazii.ro etc) au trecut la Netbridge Development, firma nou infiintata.

Acum s-a „spart” Netbridge Development in doua prin separarea serviciilor in Netbridge Services (dupa cum se poate vedea aici), firma ce se ocupa de Trafic.ro, Okazii.ro, Kestionare.ro, Myjob.ro si Hr-Romania.ro si care este condusa de Radu Sitaru. Netbridge Development a ramas cu partea de publishing, Auto.ro, Hit.ro, Animale.ro, Bloombiz.ro, Curs-Valutar.ro si este condusa de Bonciu.

Impartirea actuala se poate vedea cel mai bine pe Netbridge.ro.

Later update: Daniel Secareanu, ex PR la Netbridge Development posteaza si el pe subiect

7 Comentarii
 1. […] se restructureaza, iar De la Orlando: Acum s-a “spart” Netbridge Development in doua prin separarea serviciilor in Netbridge […]

 2. […] reminded me today about something I knew of a long time ago, but I couldn’t communicate openly because it was an internal […]

 3. kikiricky spune:

  Hmm … mie-mi miroase a exit partial.
  O fi criza de vina.

 4. mirela spune:

  Probabil vor sa vanda ceva. :)

 5. […] – Orlando : Netbridge se mai divizeaza o data; […]

 6. just_me spune:

  hehe… nu miroase a exit, turst me :)
  partea buna din toata povestea asta este ca abia acum, dupa „n” ani si ‘njpe projecti care mai de care mai incapabili in a-si face proiectele sa functioneze, acum se misca lucrurile.

  Stay tuned!

 7. unu] spune:

  adauga si ele.ro la partea de publishing – se pare ca nu mai vace parte din vodanet media, aceasta ramanand fara obiectul muncii.

Lasa un comentariu