Calin are 1 mil euro de cheltuit

de fapt Neogen, ca firma, are 1 mil euro de cheltuit pe achizitii, daca aveti propuneri pt Calin acum e momentul. Am preluat ideea din raspunsurile date de Fusu lui Cristi Manafu, tot de acolo am retinut focusul Neogen in perioada urmatoare: anunturi/locuri de munca si social networking.

17 Comentarii
 1. Vadim spune:

  Din experienta mea de pana acum, e foarte dificil sa cazi cu un investitor pe un contract corect, la fel de greu cum e sa si obtii un pret corect. Ori se ofera preturi prea mici pentru o majoritate, fie conditii prea dure pentru banii investiti intr-un pachet minoritar. Cred ca va mai dura un timp pana se vor incepe achizitii la noi, cat de cat echitabile. Piata trebuie sa mai capete o experienta in acest sens, desi unii pasi deja s-au facut anul asta.

 2. Ovidiu spune:

  Eu nu inteleg, vor sa-si focalizeze atentia asupra unor site-uri de niste (anunturi locuri de munca & social networking), atunci ce achizitii sa faca? Tot din domeniile astea doua, nu?

 3. anul spune:

  @vadim – mare dreptate ai, este mai usor daca esti si tu la randul tau investitor sau dezvoltator, pentru ca stii ceea ce cedezi si pentru ce.

  Este de fapt cerere si oferta – te gandesti la ce te ajuta respectiva tranzactie si daca te ajuta la ceva este ok.

  Este un moment pentru investitori si pentru dezvoltatori, este o perioada propice pentru afaceri.

  Bafta multa tuturor ce investesc sau se dezvolta.

 4. Cris spune:

  Da, ar fi o propunere. http://www.koolro.com. Am vorbit cu baietii de acolo acum ceva timp si cautau un exit strategy sau un investitor.
  I-am ajutat cu partea legala la niste negocieri cu „angels” dar nu s-au inteles din cauza viziunilor diferite care le aveau, despre strategia de viitor. Banii erau pe locul doi.

  Cam asta ar fi o propunere si cred ca ar fi interesant sa faca parte din reteaua Neogen, un plus pentru ei si o piata nou de marketing.

  Apropo, felicitari pentru Monden, investitie foarte buna si cu un plan bun, o sa amortizezi investitia in 18 luni.

 5. mirela spune:

  dna Ciumac stie ca dl Fusu are 1 milion de cheltuit? O geanta Hermes pentru dna se poate?

 6. andrey91 spune:

  cheltuie pentru femei la felix

 7. […] Vadim nu s-a semnat cu numele complet ?i nici n-a precizat c? ar vinde Onlinesport -ul, dar a pres?rat m?lai pe drum, ca o veritabil? scufi??. Adic?, dac? dai click pe Vadim, te duce în OLS. VOILA […]

 8. orlando spune:

  Vadim,

  cred ca va mai dura foarte putin pana cand vor incepe achizitiile din nou.

 9. Vadim spune:

  Nandos, multumesc pentru atentie, dar daca citesti cat de cat la Orlando pe blog, vezi ca dasa ma semnez mereu, atunci cand scriu un mesaj, adica prenumele meu si link spre onlinesport, unul dintre siteurile mele. Deci nimic nou aici. Orlando poate confirma.

  In rest, rationamentul tau e total gresit. Nici nu vreau sa vand Onlinesport si nici nu am avut vreo discutie cu Fusu. Mai mult, nici nu il cunosc pe Fusu. Vorbeam pur si simplu din experienta, pentru ca da, discutii au fost si vor fi, cel putin asta inseamna o „piata libera”. Si, crede-ma, daca ar fi sa vand la ora asta un procent am unde sa ma duc, nu sa scriu pe bloguri… Esti destul de copil.

 10. Vadim spune:

  ps: Am uitat ceva. Cand iti vinzi tu actinile la gsp, da-mi un semn. :)

 11. nandos spune:

  Vadim, ma bucura faptul ca nu esti rautacios. In alta ordine de idei, „copilul” citeste „cat de cat la Orlando” si a remarcat ca cel putin in ultimele 27 de postari ale lui n-ai comentat nimic. Brusc, am dedus ca o faci doar la cele care prezinta interes. Gresit sau nu, asta a fost rationamentul. Inca o data, e gresit? ;)

  Am retinut PS -ul. ;)

 12. gigi spune:

  @Cris: cred ca glumesti cu siteul ala…

 13. Cris spune:

  @Gigi, de ce zici asta?

 14. Vadim spune:

  Nandos, asa e nu am scris de ceva vreme, dar cine ma cunoaste stie ca am avut motive obiective, in sensul ca timpul meu liber s-a miscorat destul mult si de aceea am niste prioritati… Si la mine pe glob am scris ff rar. Insa de citit citesc.

 15. Adrian spune:

  Am avut o experienta urata cu un „mare” investitor roman, am fost asociati 2 ani dupa care a vrut sa puna mana (si a si pus pentru ca eu am renuntat) pe tot businessul pentru ca incepuse sa produca foarte bine. Din februarie pana acum a facut tandari toata munca de doi ani. Problema este ca o experienta dintr-asta ma face foarte suspicios la asemenea anunturi. Ii doresc succes lui Fusu dar si mai mult succes le urez celor care se duc la el.

 16. […] Calin Fusu ne anunta (intai la Orlando) ca neogen are de investit 1 milion de euro dar vine cu o descriere a proiectelor de care e […]

Lasa un comentariu