Blog Agency devine Standout

fostii mei colegi, Ionut si Mihai, si-au rebranduit agentia devenind Standout extinzandu-si zona de activitate catre tot ce inseamna marketing sau publicitate online, mult succes.

15 Comentarii
 1. krumel spune:

  O chestie noua la firmele romanesti: pe langa faptul ca toate sint „primele” intr-un anumit domeniu, mai nou au si meniul pus in Header si Footer.

  Asta da strategie si creativism. Sa moara concurenta de nu….

  Sa fie intr-un ceas bun, oricum…

 2. Ionut Oprea spune:

  Multumim pentru urari.

  Krumel, exista un motiv pentru meniul pus in ambele locuri, te scuteste sa mergi sus ca sa continui navigarea, iti ofera restul optiunilor de navigare si in cazul in care ai ajuns in josul paginii. Nu l-am pus acolo pentru ca „e o chestie noua la firmele romanesti”.

  Daca am fi pus simple scurtaturi catre partea de sus, asta ar fi insemnat doua click-uri pentru cineva care ar fi terminat de citit o pagina si ar fi vrut sa ajunga in alta sectiune. Daca faceam asa, ai fi spus ca toate firmele romanesti pun, mai nou scurtaturi cu Up sau Top?:)

  Iar noi chiar am fost prima agentie romaneasca dedicata marketingului prin bloguri. :P

 3. tudor spune:

  @ionut oprea felicitari. site-ul arata foarte bine astept sa vad si sectiunea de portofoliu :)
  parerea mea este ca o agentie dedicata marketingului pe bloguri ar fi trebuit sa ramana exact asta. de unde nevoia de a presta servicii adiacente?

 4. krumel spune:

  Ionut, „josul paginii” nici nu ar fi trebuit sa aiba scroll daca acele meniuri nu ar fi exista duplicat. Dar sa zice, ca „josul paginii” e o justificare..

  Parerea mea e ca e inutila oricate explicatii mi-ai da, …nu o sa ai ciobani pe site care sa nu stie sa foloseasca un site, ci tot oameni din domeniu. Adica, iti cam descalifici vizitatorii in noobs, ma indoiesc ca cei care vin pe site nu stiu sa foloseasca un site.

  Dar in fine, fiecare cu politica lui.

  Legat de „prima”, mi se pare ca e o prostie sa pretinzi ca esti primul intr-o piata …goala, in care putini sint relevanti.

  Hai „unica” ar fost altceva, dar „primul”…

  Felicitari pentru atitudine, m-as fi asteptat la ceva mai acid la astfel de critici. Recunosc, nu am stiut cine e in spatele initiativei pana sa raspunzi.

 5. krumel spune:

  Orlando, pune si tu o optiune de editare in timp util a unui comentariu.

  Am scris fara sa corectez si a iesit un comentariu de „anafabetist” ilustru.

 6. gigi spune:

  Nu stiu de ce dar am impresia ca „marketingul” si „publicitatea online” au ajuns activitatile sinonime cu „fac siteuri” acum cativa ani…

 7. Ionut Oprea spune:

  Da, faptul ca am fost prima o sa conteze mai mult peste cativa ani. Tot timpul asta am fost si singura :). Doar ca nu ne putem sustine avand exclusiv activitatea asta, inca nu am ajuns la nivelul ala de vanzare de marketing pe bloguri, insa pregatim deja terenul pentru a se intampla asta anul viitor.

  Oricum, ne-am apucat de blog marketing pentru ca ni s-a parut un teren excelent pe care sa ne folosim abilitatile si experienta in marketing online, insa intre timp am mai descoperit si altele pe care jucam destul de bine si care ne completeaza atat portofoliul de servicii cat si veniturile.

  Gigi, e un sambure de adevar in ce zici tu. Toata lumea face marketing. Toate actiunile noastre de orice fel ar fi ele, au un oarecare impact de marketing. De la omul care iti raspunde la telefon pana la programatorul care face ca o pagina sa se incarce mai repede. :)

  Insa, intr-adevar, la noi pare foarte usor sa faci si marketing online odata ce faci design sau dezvoltare web, sau altele din activitatile conexe pe care le implica domeniul asta. La fel ca si in design sau dezvoltare, poti fi mai bun sau mai putin bun, in functie de experienta si abilitatile dobandite. Noi pe marketing online si publicitate online ne-am specializat de ani buni, lucrand in cele mai mari companii online din Romania. Si facem asta zi de zi pentru clientii nostri.

  Vai ce mult am scris:)

 8. Fluture spune:

  rebranduit = si-au schimbat numele?

  eu credeam ca „brand” e ceva mai… mare. In fine, nu ma mai mir, astazi cine isi deschide o firma cu 2 angajati si are un logo e imediat si brand…

  In rest, succese!

 9. Ionut Oprea spune:

  Salut, Fluture.

  Nu doar ne-am schimbat numele, am anuntat oficial extinderea activitatilor noastre, care intern s-a intamplat pe la inceputul anului. Motiv pentru care aveam nevoie de o noua prezentare, de o noua identitate. Nu doar un logo.

  Nu cred ca trebuie sa ne limitam la a vorbi de branduri si (re)branding doar in cazul brandurilor mari. Americanii vorbesc de branding personal, iar in extrema cealalta, pana si masinilor cu un logo trantit pe ele li se zice „branduite”.

  Si ca sa nu creada posteritatea ca te-ai fi referit la noi, avem mai mult de doi angajati :)

 10. Fluture spune:

  Exact ce spuneam… limbajul e total denaturat, cu toti specialistii si neurolingvistii care pululeaza in ultima vreme peste tot.

  Stai linistit, nu ma refeream la voi… vorbeam si eu in vant, as usual.

 11. Costin Oane spune:

  Sa le uram succes sa ajunga un brand!

 12. @krumel „unica” are o limitare temporara…”primul” va fi primul ever ;)

  legat de meniuri…exista un trend in usabilitate care suna asa: „Don’t Make Me Think”

  Multe succese Ionut!

 13. krumel spune:

  Andrei, asta cu „Don’t Make Me Think” da bine ca argument daca ai pretentia sa fii vizitat de idioti.

  Cred ca pentru astia care sint „in target” nu e nevoie de astfel de argumente.

  „Unica” nu are nici o limitare temporara, doar daca urmeaza sa deviii „urmatorul”.

  Totusi, „primul” e un mod „flau?at” de lauda care nu tine intre webmasteri.

  Nu uitati pe cine tintiti: „unicii” pentru webmasters sau „primul” pentru marea masa?

 14. […] Blog Agency devine Standout, via Orlando. […]

 15. Daniel Buca spune:

  @krumel: daca „primul” e un mod de lauda care nu tine intre webmasteri atunci cum e cu ce ai scris tu aici: http://www.krumel.ro/stirile-mele/ ?

  Citez: „S E O Point urmeaza …. A fost printre primele (ca sa nu zic primul, sint modest …) site-uri din .ro cu articole SEO .”

Lasa un comentariu