SATI pe siteurile MPI

Saptamana aceasta lucram la implementarea pe siteuri a unui icon ce contine sigla SATI + numarul de vizitatori pe ziua precedenta, puteti vedea deja la Prosport cum arata (in partea de jos). Toate datele din SATI, pe zi, vizitatori/afisari + datele pe luna, pentru siteurile Mediapro si Protv le puteti vedea aici (datele sunt preluate automat). Tot despre SATI trebuie remarcat ca ieri Adunarea Generala a Departamentului Internet Brat a votat pentru propunerea de afisare a datelor de trafic zilnice si saptamanale.

La nivel de cifre, in octombrie e de remarcat cresterea Apropo.ro (618,451 unici fata de 566,851 in sep), ZF.ro (619,746 fata de 428,176!), Gandul (734,162 fata de 670,424 – e prima oara cand Gandul trece de 700,000 unici), Go4it.ro – trece pt prima oara pragul de 400,000, Mediafax – se apropie de 500,000.

5 Comentarii
  1. mirela spune:

    Da – si noi am trecut la SATI. A venit si timpul asta :)

  2. Frumoasa miscarea SATI. Sunt sigur ca va deveni cel mai mare si interesant tool de monitorizare din Ro. Sa asteptam sa treaca timpul…

  3. Pe ProSport mie imi arata 0 vizitatori asa ca cred ca inca e vorba de niscaiva buguri.

  4. Alex spune:

    Bogdan e si o problema a sati. Rapoartele pe ziua precedenta uneori sunt gata abia dupa 7-8 ore de la schimbarea datei… Rapoartele pentru vizitatori pe luna precedenta au durat peste 4 zile pana sa fie complete….

  5. […] lui Mihai pentru realizarea acestui instrument excelent si complet si lui Orlando pentru rapida implementare (la doar o zi dupa ce Adunarea Generala BRAT a votat pentru afisarea […]

Lasa un comentariu