Internet Corp isi restructureaza activitatea

InternetCorp, unul din cei mai mari publisheri online din .ro, isi restructureaza zilele acestea activitatea, analizand daca vor inchide o parte din cele 17 siteuri pe care le au in acest moment (9am, Wall-Street, Kudika, CorporateNews, YourMoney, Envy, Healthy, Grace, Kidz, Yuppy, Sotto, PlugIn, Condo, Lazy, Delly, MovieBox, Garbo) + proiectele in lucru, ce nu au fost inca lansate.  Inchiderea afecteaza angajatii ce lucrau pe aceste proiecte acestia fiind in preaviz sau parasind deja compania.

13 Comentarii
  1. Razvan Roman spune:

    Cineva citeste mailurile lui Jason Calacanis :)

  2. Arhi spune:

    in afara de wall street….restul sunt praf

  3. orlando spune:

    sunt mai multe Arhi, Wall-Street, Kudika, 9am, Garbo …

  4. mihai spune:

    orlando, nu este vorba de restructurare, ci de orientarea strategica a internetCorp si concentrarea resurselor spre proiectele noastre cele mai importante, in conditiile curente ale pietei – in linie cu ceea ce am anuntat inca de acum 6 luni, ca vom ramane implicati doar in proiectele in care putem fi no. 1 sau no. 2 in categoria / nisa respectiva.

    faptul ca am decis sa inchidem cateva proiecte care se aflau in „beta”, ceea ce nu a afectat decat 7 oameni din totalul de 65 angajati iCorp, nu cred ca poate fi numit restructurare. oricum, internetCorp va oferi o surpriza interesanta in urmatoarea perioada – promitem ca alaturi de wall-street.ro, tu sa fii printre primii anuntati – poate scriu si un guest post pe orlando.ro la momentul respectiv ;)

  5. orlando spune:

    thx Mihai pt comentariu, din ce spui tu mai bine de 10% din angajati au fost concediati, similar cu ce a anuntat Yahoo :)

    din comentariu se intelege ca siteuri precum moviebox.ro (sub 1000 de unici pe saptamana conform trafic.ro) vor fi inchise tinand cont ca la 8 luni de la lansare performeaza atat de slab, corect?

    esti binevenit cu un guest post oricand.

  6. zoso spune:

    eu cred ca pot face mai mult spam si astfel vor deveni profitabili.

  7. 111case.ro spune:

    Nu inteleg, teoretic de ce ai inchide un site. La modul general vorbind. Chiar daca nu mai este actualizat, este inca indexat de google, are un trafic minim, poate genera un venit minim. Poate fi vandut la un pret derizoriu. …De ce ai inchide ceva ce nu consuma nimik ? :)

  8. Pyro spune:

    :)) hai sa iti spun una noua .. pe o parte concediaza si pe o parte angajeaza .. am fost recent la un interviu … ce ma deranjat rau … cu toate ca am vorbit cordial cu tipa care sa ocupat de interviu (promisiune gen: o sa te sun indiferent de rezultat … )
    -oricum plugin era de cacao de la o vreme ( cica va fi integrat in yuppy)

    poate la inceput au atras …
    un singur serviciu (site ) mi se pare momentan inca ok … si acela e ejobs …

  9. radu tofan spune:

    salut Mihai, daca tot vreti sa renuntati la proiectele respective putem incerca fie o colaborare fie sa le preluam noi. Da-mi un semn.

  10. […] recent InternetCorp isi inchidea proiectele nerentabile si facea ceva disponibilizari, iata ca si PRO TV leaderul industriei face […]

  11. […] NCH. Daca stirile se confirma e trist si ingrijorator prin prisma faptului ca playerii mari se pregatesc pentru un an greu in zona de […]

  12. […] activitatea, analizand daca vor inchide o parte din cele 17 siteuri pe care le au in acest moment(Orlando). Ghiciti cine face parte din InternetCorp? Da, ati ghicit, chiar […]

Lasa un comentariu