„e ca si cum s-ar ciocni doua muste”

sunt vorbele lui Nicolae Zamfir, directorul Institutului Na?ional de Fizic? Atomic? „Horia Hulubei“, despre experimentul LCH, in EVZ de azi. Apropo de experiment, Descopera.ro si-a depasit in ultimele 7 zile recordul de trafic de 5 ori, a inceput acum o saptamana cu 14,487 unici, 15,123 joi, 20,209 vineri, 23,368 luni si un incredibil 36,837 ieri!

si apropo de CERN si Big Bang, intre romanii care lucreaza la CERN se afla si doi fosti colegi de-ai lui Vlad de la Vodanet, Alina si Costin Grigoras.

P.S. in caz ca se intampla ceva azi, vreau sa marturisesc faptul ca-mi place de la concurenta cum scrie Vlad Petreanu iar dimineata, in masina, si seara, in masina, ascult Radio Guerrilla, Dobro&Craioveanu si Calin Gheorghe cu Chillau-ul lui :).

11 Comentarii
 1. Andrei Ghica spune:

  nu pot decat sa-ti urez sa incepi cu dobro-craioveanu, dar sa inchei cu GuerriLight (Alex Vidia). in masina.. evident :)

 2. shatyr spune:

  Salutare, tocmai am lucrat un scurt-metraj pe care as vrea sa-l vizualizati. Daca sunteti de acord cu mesajul exprimat in film, ajutati-ma sa-l promovez ca toata lumea sa inteleaga ca nu trebuie facut nimic ! Si nu, nu e ironic, chiar nu trebuie facut NIMIC !
  http://uk.youtube.com/watch?v=MRfyyTn_l8Y

 3. Florin spune:

  Am vorbit eu cu Vergil Hincu. A zis ca s-a uitat in particule si nu indica nici o activitate deosebita.

 4. Teniescu spune:

  Se pricepe cu vorbele si nea Zamfir, stie cum sa explice ca sa inteleaga tot prostul.

 5. Lush spune:

  Da a inteles careva ce se intampla acolo?

 6. Someone spune:

  Aud c-ai dat drumul la treaba aia. Mult noroc. Oferta mea r?mâne valabil? :-))))

 7. Mugur spune:

  Mult zgomot pentru nimic :-)

 8. Andrei Ghica spune:

  mai devreme la Guerrilla, au citat din blogul tau (PS-ul). so.. tu ii asculti pe ei.. ei te citesc pe tine :)

 9. Alina spune:

  @Mugur Eu as zice mult zgomot pentru niste aberatii exagerate de presa.
  LHC si experimentele de pe el sunt niste bijuterii tehnologice, o realizare impresionanta a Europei. O lectie buna cum se pot cheltui banii util si nu pe razboaie stupide.

Lasa un comentariu