plecari in masa de la TVR Sport + razboi deschis intre Vantu si Voiculescu

– Mediafax anunta demisiile mai multor oameni cheie din departamentul sport al TVR, e vorba de Radu Naum, redactor sef la redactia Sport, Emil Gradinescu si Bogdan Cosmescu , comentatori, precum si Anda Banu si Alexandru Sabau, reporteri. Toti se pare ca se vor indrepta spre nou infiintatul canal de sport, gsptv, un produs Intact (Antenele lui Voiculescu) + RCS-RDS. La aceste plecari se adauga si trecerea lui Vlad Enachescu la Realitatea TV, post unde va realiza emisiunea „Minutul 91”. Plecarile au fost anuntate initial pe blogul lui Tolontan acum aproape 2 saptamani.

– Tot pe blogul lui Tolontan gasim o informatie interesanta, RCS-ul a scos din grila de programe posturile Telesport si Money Channel, ambele apartinand trustului Realitatea Catavencu, pentru a face loc nou infiintatului gsptv, post ce ar trebui sa emita din 26 iulie. Tolontan speculeaza ca aceasta miscare vine ca raspuns la desele sicane de care au beneficiat/beneficiaza castigatorii licitatiei pt drepturile Ligii 1 la fotbal, grupul Intact + RCS, din partea sefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. In spatele acestor sicane s-ar afla de fapt Vantu, patronul trustului Realitatea Catavencu, cel care a cumparat postul Telesport de la Horatiu Nicolau, un apropiat al presedintelui Ligii, chiar inaintea licitatiei pt drepturile Ligii 1 la fotbal.

Aseara, pe DigiTv, platforma digitala a celor de la RCS RDS, atat Telesport cat si Money Channel erau in grila, daca sunteti abonat RCS poate lasati un mesaj de confirmare/infirmare a stirii conform careia cele doua posturi au fost scoase din grila.

14 Comentarii
  1. Gabi Nistoran spune:

    In Craiova, RDS-RCS inca are acele programe in grila.

  2. Mihai spune:

    In Pitesti cele doua posturi nu mai sunt in grila.

  3. Plecarile din TVR sunt oarecum normale…

    Din tot razboiul asta insa intre ‘moguli media’ cum se tot vehiculeaza, mi se pare ca de pierdut pe moment prierdem noi, telespectatorii.

  4. Andrei spune:

    La Pitesti Money Channel a disparut din grila de vreo luna…nu am fost insa atent la Telesport.

  5. lxj spune:

    La Oradea nu sunt :))) GSP e pe cai acum :)))
    Bine i-a facut RCS

  6. Cezar spune:

    dar cu GSPTV 2 3 4 ce se intampla? vor putea fi receptionate in pachetul de baza RCS ?

  7. Ce bine-mi pare ca le-a tras-o alora de la Realitatea – Catavencu :lol:

  8. thinking... spune:

    Bucuresti, fara DigiTV – am Money Channel, dar nu si Telesport (unde apare mesaj ca acolo o sa vad GSP).

    In ultima instanta, dupa nesimtzirea cu Liga 1 Realitatea, Vantu si-a cam facut-o cu manushitele proprii. De curiozitate, cati vor plinge dupa Telesport?

    O sa traim vremuri interesante, ramane de vazut urmatoarea miscare a lui Vantu. Oare are tupeul sa rezilieze contractul de retransmitere a Realitatea TV de catre RDS? Cam asta ar urma….

  9. Florin spune:

    Au fost scoase doar din cablu deocamdata. Pe satelit sunt.

  10. Florin spune:

    GSP-urile vor fi in baza fara nici o taxa suplimentara.

  11. FROM ROMANIA spune:

    la Tg.Jiu s-au scos din grila celor de la rcs-rds cele doua posturi ale lui vantu si-mi pare rau ca la telesport va fi tot handbalul din Romania incepand cu luna septembrie. pacat ca din cauza razboiului dintre vantu si felix motanu are de suferit telespectatorul roman care, din nefericire, asista neputincios la aceasta lupta fara sa poata actiona in vreun fel. Noi aici avem monopol rcs-rds, deci avem doar obligatii nu si drepturi, desi in contractul cu firma de cablu scrie altceva. Banii dicteaza ca de obicei!!!!!

  12. PCNews spune:

    La mine (in Bucuresti) inca am Money Channel. Nu-l urmaresc dar am verificat acum si e la locul lui.

  13. marius spune:

    Si de la Kanal D a plecat Costin Desliu spre Antena 1.
    E frumos la noi. Cand apare un post nou.. puf.. se duc naibii celelalte, nu pentru ca noul post este mai bun ci pentru ca ii lasa fara oameni pe ceilalti :)

  14. Betty spune:

    de sambata am inceput sa plang dupa money. channel. l-am cautat pe toate benzile … ;(

Lasa un comentariu