doua evenimente

primul:

sambata, daca ramaneti in Bucuresti, puteti participa la prima intalnire a notarilor Thawte din .ro (pentru cine nu a auzit de Thawte aveti aici un scurt rezumat), intalnire ce are ca scop facilitarea acordarii certificatelor digitale pentru email dar si un eventual acces la statutul de notar Thawte (mai multe detalii despre procedura aici). Trebuie sa recunosc ca nu stiam de aceasta initiativa, desi cu cei de la Thawte ne-am intersectat prima oara prin 2003 sau 2004 cand am cumparat de la ei certificatul pt Trafic.ro (ne-a impins nevoia, aveam un site in trafic, Vanguard.ro, ce folosea https).

Asadar sambata, 12 iulie 2008, 12:00-15:00 in Bucuresti la Alejandro’s Cafe, Calea Mo?ilor 34 (Piata Unirii, langa magazinul Cocor) prima intalnire WoT, daca ajungeti poate postati comentarii cum a fost si ce s-a discutat.

al doilea:

Iashington 2008, primul eveniment international organizat de AIESEC Iasi, perioada: 1-7 septembrie, locul: Iasi. Organizatorii doresc sa reuneasca aproximativ 160 de tineri din mai multe tari pentru a discuta despre teme de interes precum tehnologia, antreprenoriat, leadership sau dezvoltare durabila.  Printre speakeri: Marius Ghenea, Todi Pruteanu (Microsoft Romania), Ciprian Jichici (GM Genisoft), Ivana Gazibara, Remus Cazacu (GM BitSoftware), Cristina Bogdan (AVE Romania), Zoltan Papp (Tesco Corporation).

p.s. si tot legat de evenimente, se pare ca webcampul de ieri a fost un esec, cel putin asa am inteles din live bloggingul de la Doru. Ati fost, alte pareri?

8 Comentarii
 1. Alex Popescu spune:

  Nu i-as spune esec, dar intr-adevar s-a simtit ca organizatorii nu aveau experienta in astfel de evenimente si ca unele lucruri au fost puse impreuna la repezeala. Eu nu am fost chiar atit de drastic cu evenimentul in sine: http://koolapp.blogspot.com/2008/07/scurt-dupa-webcamp.html, pentru ca vina prezentarilor slabe nu apartine organizatorului.

  ./alex

 2. Alex Popescu spune:

  O clarificare: intr-adevar alegerea celor care prezinta si a prezentarilor este sarcina organizatorilor. Din momentul in care au asigurat si partea de logistica, nu mai au nici un control asupra a cum va iesi prezentarea in sine (si daca va iesi, adica daca prezentatorul chiar va veni). Organizatorii evenimentului si-au dat silinta si in anumite momente au incercat chiar sa salveze prezentarile fade (poate insa putin cam mult). Din acest motiv, am separat partea de organizare de partea de prezentari in comentariile mele.

  ./alex

 3. Dragos spune:

  Organizatorii eventului si-au dat silinta sa iasa PR-ul bine pentru Vendio si Jerry’s. Pentru Jerry’s a iesit „pitch-ul”, ne-au transmis un mesaj clar dupa care ne-au indestulat cu pizza. Vendio au vrut sa iasa si ei din chenar dar pacat de oamenii lor pregatiti tehnic dar cu o incapacitate mare de comunicare. A iesit in evidenta o prezentare multimedia facuta de Kapra (Publimedia), prezentarea Yahoo Mobiles si Vladimir care chiar are ceva de spus despre online si viitor in online. In rest circ, paine si stand up comedy. Circ intre programtori si designeri, paine de la Jerry’s, Caroli si alti furnizori de cookies si stand up comedy cy reprezentantul Juridice.ro care inca mai crede ca spamul necomercial e legal. Pacat de el era amuzant !

  PS Ah, au mai fost cateva momente penibilie de gen: Internetul nu este virtual si alte gogomanii de prin popor…

  Se putea muuuult mai bine…

 4. […] 10, 2008 M-am intrebat de ce ar scrie Orlando despre o intalnire a notarilor, dar aruncand o privire mai atenta am aflat ca este vorba de cu […]

 5. ionescu spune:

  S-a vazut ca prezentatorul nu stia despre ce se vorbeste. Cand organizezi un astfel de eveniment pt. new media, pui mediator intre vorbitori si public pe cineva care stie despre ce e vorba in domeniul ala.
  Prezentatorul a pus niste intrebari de am ramas masca, un ex: „Ce sunt widgiturile astea ? Se platesc ?”

  trafic crescator!
  alex

 6. Nona spune:

  Nu am fost acolo insa @ionescu, un prezentator trebuie sa mai intrebe din cand in cand lucruri nu pentru ca nu le-ar stii ci pentru ca uneori el vorbeste in numele publicului si poate face el pe prostul ca oamenii sa plece lamuriti. Repet nu stiu daca asa a fost sau nu, insa ar putea fi cazul. E principiul ala din jurnalism in care trebuie sa pleci de la premisa ca cei ce citesc nu stiu, se numeste dreptul la ignoranta.

 7. Dragos spune:

  @Nona, era un event pentru le connoisseur…

 8. […] Orlando Nicoara that mentioned Iashington on his blog. […]

Lasa un comentariu