Microsoft cauta parteneri pt a cumpara Yahoo

Dap, se pare ca cei de la Microsoft nu renunta, WSJ anunta ca au exista/exista discutii intre Microsoft, Time Warner si News Corp (Murdoch) pt un parteneriat care sa forteze achizitia Yahoo. Microsoft ramane in continuare interesata de search-ul celor de la Yahoo, restul din portal urmand a fi achizitionat de unul din cei doi parteneri. Sursele WSJ spun ca cei de la Microsoft ar fi cerut o intalnire cu managementul Yahoo in 30 iunie, intalnire anulata ulterior de Microsoft in urma esuarii discutiilor cu Time Warner/News Corp.

Articolul din WSJ povesteste, cu lux de amanunte, detalii de la intalnirea din 3 Mai dintre Steve Ballmer si  fondatorii Yahoo, David Filo si Jerry Yang, intalnire la care reprezentatii Yahoo ar fi cerut 37 USD per actiune.

3 Comentarii
  1. ciops spune:

    M-as mira ca Steve Ballmer sa renunte la achizita Yahoo odata ce si-a gravat-o-n cap, dupa ce a facut atatea demersuri interne in Microsoft, a convins atatia oameni ca asta e calea.

  2. Ovidiu Miron spune:

    37 USD? Asta inseamna ca au mai scazut din pretentii daca nu ma insel.

  3. Dan spune:

    Eu raman la parerea mea ca o astfel de achizitie ar diminua si mai mult cota lor combinata si in final ar face mai mult rau decat bine. De ce n-ar lua MS ASk.com sa il creasca si mai tare daca tot vrea „fresh blood”?

Lasa un comentariu