Yahoo.ro in toamna, Httpool acum

– Zf-ul de azi preia declaratia lui Darren Patterson, Business Development Director la Yahoo! Europe care ne asigura ca in toamna vom avea yahoo.ro;

Doru Panaitescu impreuna cu Bianca Vlaston (ex Hotnews) si Laurentiu Pop (ex Initiative Media si Arbomedia) lanseaza in Romania filiala locala a croato-slovenilor de la Httpool, o agentie full service din online. Mult succes, asa cum bine zice Doru, ne auzim peste un an pt a vedea ce au realizat pe piata din .ro. Interesanta analiza lui Doru care pozitioneaza Httpool ca pe un concurent atat pt agentiile clasice de media (carora le „fura” bugetele clientilor pe online) cat si pt regiile actuale (carora le „ataca” siteurile din portofoliu). Eu m-am „lovit” de ei in toamna lui 2005 cand studiam, pt Netbridge, oportunitatea de a intra pe piata din Serbia. Atunci ei abia intrasera pe piata, acum par a avea o pozitie destul de solida pe online-ul tarii vecine.

8 Comentarii
  1. Orlando: O observatie: nu eu impreuna cu Bianca si Laurentiu. Timotej Gala a deschis reprezentanta in Romania, bazandu-se pe acesti doi primi oameni cheie: Bianca si Laurentiu.
    Eu nu am vrut sa fac parte din echipa (nu cred ca voi mai fi angajat cu carte de munca vreodata, desi las o mica portita deschisa – cel putin nu in viitorul apropiat).
    Am facut analiza pentru ca era necesara explicarea pozitiei acestei agentii. Ea nu e singura din piata regionala, dar e un jucator puternic, si cred ca vor aduce un plus decalitate si pe piata romaneasca prin infuzia de know-how dobandita pe pietele din jur.

  2. […] citesti despre Httpool la: Pahomi, Orlando, […]

  3. orlando spune:

    thx pt precizari Doru, am corectat

  4. […] edit: Orlando posted a write-up about the same 2 events I mentioned […]

  5. Ovidiu Miron spune:

    Si cred ca vor avea un succes din ce in ce mai mare! :)

  6. Bianca spune:

    In Serbia Httpool este lider de piata.
    Multumim pt urarile de succes!
    Vom aduce cateva chestii foarte interesante pentru toata piata. Mai multe detalii in curand :)

  7. zvoner spune:

    Acuma depinde ce va mai insemna Yahoo.com, avand in vedere desfasurarile de forte anuntate azi in presa de profil :)

  8. orlando spune:

    Yahoo ramane Yahoo, probabil ca miscarea lui Icahn va clarifica daca dealul cu Microsoft mai are sau nu sanse de finalizare

Lasa un comentariu