Provideo.ro si Prosport.ro

Ieri am schimbat layoutul de la Prosport.ro si tot ieri s-a lansat magazinul online Provideo.ro

pe Provideo gasiti cateva sute de filme, m-am uitat azi aproape o ora pe tot catalogul, in curand se va adauga si sectiunea de muzica.

de cand a disparut Videomaxul am inceput sa-mi cumpar destul de des dvd-uri, mai ales cand plec din tara, mi-am comanda azi cateva filme, mai vechi dar care-mi fac placere sa le revad oricand, Eu sun Sam, Misterele fluviului, Zbor deasupra unui cuib de cuci, Crash – Povesti din LA, Ultimul mohican si, desigur, Duminica pierzi sau castigi. Ultimul film, desi nu a avut succes la public, are un Al Pacino de zile mari, il aveam de cativa ani pe un dvd „babardit” care se cam plictisise de cate ori a fost rulat. V-as mai recomanda Scrisori din Iwo Jima, eventual de vazut impreuna cu Steaguri pline de glorie

P.S. Andrei, Provideo este un site dezvoltat in „altceva decat php” :)

31 Comentarii
  1. JimmY spune:

    ProSport inca mi se pare mult prea animat..

  2. Carmen spune:

    Foarte misto arata acum provideo. nice work :)

  3. Adrian spune:

    ASP.NET pe IIS7
    provideo.ro -> Bad Request (Invalid Hostname)

    quick and … ?

  4. Ncu spune:

    Ultimele doua, neaparat de vazut impreuna! :)

  5. dancucu spune:

    am vazut schimbarea la prosport.ro si am 2 remarci:
    1. site-ul este imposibil de accesat printr-o conexiune GPRS, de pe terminale mobile. cred ca frontpage-ul are peste 2 MB, iar daca alegi sa citesti un articol se incarca iar vreo 2 MB. eu am un abonament de date de 1,5MB ce depaseste platesc 1 Euro/MB, deci nu accesez prosport.ro. ar fi excelent daca ati face si o versiune dedicata telefoanelor mobile, optimizata pentru browserele si abonamentele (preturile) actuale.
    2.rezolutia bannerului de sus, cel cu logo-ul prosport e mica si se vede pixelat

  6. dancucu spune:

    si am uitat sa-ti zic cat de nesuferite imi sunt bannerele cortina, alea care iti acopera articolul… personal, am inceput sa nu imi mai placa produsele si firmele care imi acopera textul cu publicitate, asa ca din punctul meu de vedere este antireclama.

  7. Adrian spune:

    Dar de ce ai vrea sa iti cumperi DVD-uri de la Provideo cand pe Amazon le gasesti cam la jumatate de pret? De ex Tuskegee Airmen care e pe prima pagina la Provideo cu 39,90 lei, la Amazon uk e 22,90 lei (4,98 pounds).

  8. orlando spune:

    really,

    e file not found, nu am inteles ce vrei sa spui

    thx pt sesizare Adrian

    danducu,

    da, prima pagina de pe prosport e aproape imposibil de accesat pe mobil, stim asta, ne-a mai sesizat cineva, am asteptat sa refacem siteul pt a lucra si la o versiune „light” pt mobil.

    nici noua nu ne plac bannerele rollover care expandeaza automat, incercam sa ne convingem clientii ca adoptarea unor metode mai putin agresive de promovare e solutia optima si pt ei si pt siteul care gazduieste reclame si pt useri. mai dureaza …

  9. orlando spune:

    Adrian,

    cred ca daca pui si transportul la socoteala tot pe acolo iesi, sunt de acord cu tine ca pe Amazon oferta e mult mai generoasa la numarul de titluri.

  10. carcotas spune:

    ce urat arata header-ul cu logo… http://img85.imageshack.us/img85/4131/prosportzt3.jpg
    mi se pare cam incarcat acum, era foarte aerisit in versiunea anterioara

  11. Andy spune:

    Foarte faina noua fata a ProSport.ro chiar a fost o surpriza placuta. Dar mai pergatiti ceva pt. prosport.ro Orlando, pt. ca doar ata nu ajunge pt. a creste merci.

  12. Andrei Rinea spune:

    Multumesc pentru anunt Orlando :)

    Felicitari pentru site-uri, ma bucur ca mai exista pentru dezvoltatorii din Romania si altceva decat LAMP (Linux Apache MySql Php)

  13. Andrei Rinea spune:

    PS: Se misca super bine ;)

  14. thinking... spune:

    Interesanta optiunea cu asp. De ce? (nu ca-mi pare rau, sunt doar curioasa). Pe cand primul site cu silverlight?

    Provideo – arata excelent. Super bine gindit, chiar nu am ce comenta la capitolul asta. Poate doar sigla, dar e o chestie de gust. Bine lucrat, pacat de hibrid HTML tables si CSS – se putea si CSS pur (uite aici cum http://weblogs.asp.net/scottgu/archive/2006/11/29/tip-trick-use-the-asp-net-2-0-css-control-adapters-for-css-friendly-html-output.aspx). Dar iarasi este chestie de gust…

    Prosport – arata mai bine decat prima versiune, dar ce-i cu fonturile alea uriase in titluri? Spune clientului ca nu e presa scrisa – mai mare nu inseamna mai bine. S-au rezolvat insa majoritatea chestiilor bizare din versiunea precedenta. Imi place slide-show-ul pentru galeria video, o sa-l „fur”

  15. thinking... spune:

    A, download-ul de la filmul free nu merge pe provideo.ro….(uite, am gasit si ce sa carcotesc)

  16. Lucian L spune:

    Poti sa bagi si Razboiul stelelor pe provideo.ro? :)

  17. Catalin Alexa spune:

    1. Prosport e mult mult prea incarcat. Titlurile sunt exagerat de mari, nu cred ca e cazul sa apara in felul asta. O sa am nevoie sa ma obisniesc. Am intrat ieri si nu am reusit sa gasesc un istoric al etapelor din actualul campionat, cu rezultate, evolutie clasament. De fapt nu am gasit asa ceva pe nici un site romanesc.

    2. Provideo pare neterminat, e pentru prima data cand aud de el. Daca tot s-a lansat acum, sectiunea de concurs in nici un caz nu trebuie sa apara cu: „Nu exista nici un concurs”. Preturile sunt si ele mari, cred ca e mai ieftin pana si in Media Galaxy, de Amazon nu mai vorbesc.

    Spor!

  18. Elvira Popescu spune:

    Preturile ie competitive. Eu ieri am vrut sa imi cumpar Portocala Mokanica si la Media Galaxy era 39 RONini iar aici 26 sau 29 RONini.

    Este binevenit site-ul (dar daca era facut acum 3-4 ani era si mai bine). trebuie acompaniat de un bun demers comercial in afara site-ului cu metode de vanzare a la ReadersDigest ( trimis cataloage pushing, a se vedea http://www.cddiscount.fr in FR) si poate sa aduca bani frumosi ca si vitrina.
    Doar ca acest gen de activitate este rezervata retailului si chiar nu cred ca domnul Orlando vrea sa faca Retail, nu are timpul si infrastructura respectiva.

  19. orlando spune:

    Lucian,

    Provideo vinde doar titluri Warner plus ceva independenti, Razboiul Stelelor e Fox, cred ca e la Prooptiki …

    Elvira,

    domnul Orlando chiar daca ar vrea nu ar putea sa faca retail, siteul este un tool pus la dispozitia colegilor de la Provideo care-l vor manageria acest business. atat cat ne pricepem si stim ii vom consilia in acest business. da, sunt de acord cu tine, daca se lansa acum 3-4 ani era si mai bine

    thinking,

    ca de obicei pertinent si la obiect, thx pt bug si pt recomandarea pt CSS pur

    Andrei,

    da, normal ca se misca bine :)

    carcotas,

    pe ce browser isi apare asa headerul de la Prosport?

    Catalin,

    1. thx pt feedback
    2. in afara de concurs imi poti spune ce anume iti da senzatia de neterminat?

    thx tuturor pt feedback

  20. carcotas spune:

    firefox 2.0.0.13
    am primit raspuns :D

  21. orlando spune:

    aceeasi versiune o am si eu dar nu se vede ca in imaginea postata de tine, nu apare dublat triunghiul …

  22. carcotas spune:

    atunci o fi de la mine? nu-mi dau seama din ce cauza…
    sa-si mai dea cu parerea si alti utilizatori de firefox…

  23. camy spune:

    carcotas,
    cred ca ai text size-ul de la browser mai mare decat normal.

  24. elf spune:

    Eu o sa fiu putin critic :)

    Nu imi dau seama ce vrea Provideo sa faca cu acest magazin… pe piata exista http://www.mymovie.ro si http://www.dol.ro care comercializeaza DVD-uri de la toti distribuitorii…

    Legat de preturi, cele afisate acum nu cred ca sunt reale pt ca sunt diferente mult prea mari fata de ce este pe piata. Daca sunt reale atunci din punctul asta de vedere au votul meu :) !

  25. orlando spune:

    elf,

    cred ca ti-ai raspuns singur la ce vrea sa faca Provideo observand preturile care sunt reale, eu am comandat sambata si mi s-a confirmat comanda cu preturile din site :)

  26. Radu spune:

    Cred ca este normal sa aiba cele mai mici preturi de pe piata,pt ca Provideo, ca si distribuitor in Romania al titlurilor Warner, este logic sa dea cel mai mare discount posibil tot lui Provideo, in calitate de reseller.
    Intrebarea este cat de corect este acest demers fata de celelalte magazine de profil din tara?Prooptiki si Euro Entertainment de ce nu au magazine de vanzare cu amanuntul?

  27. thinking... spune:

    @ Elf: Idea ca daca exista deja 2 siteuri care fac ceva inseamna ca al treilea ar fi inutil nu e cea mai corecta din lume. A se vedea zona de auto sau televiziunile de sport, sau…sau…sau exemplele sunt foarte multe. Cu atat mai mult cu cat asta este de fapt un magazin virtual, si nu poti avea niciodata suficiente din astea.

    Eu mi-as dori ca provideo sa devina Videomax care sincer, imi lipseste teribil. Imi placea pentru ca mi se facea uneori dor de cate un film, il comandam si in cateva ore il aveam (ok, am fost pe acelasi etaj, dar totusi). Sau daca nu, mi-ar placea sa devina asta: http://www.surfthechannel.com, care de fro….3 luni a devenit site-ul meu favorit, mai ales pentru sectiunea de seriale TV

    In alta ordine de idei, daca asta nu se vrea surfthechannel, Orlando, te-ai baga la o versiune metropolitana?

  28. elf spune:

    Concurenta nu strica niciodata iar noi, clientii avem numai de castigat. Ramane de vazut ce servicii vor avea cei de la Provideo.

  29. Ovidiu Miron spune:

    Prosportul ar face bine daca n-ar mai copia informatii de pe alte siteuri. Sau de la emisiunile TV. Si asta fara sa precizeze sursa. Horia Ivanovici stie ce spun :) .

  30. Maik spune:

    iti recomand „the greatest game ever played”

Lasa un comentariu