s-a schimbat si Eva.ro … si eGirl.ro

nu stiu exact cand au schimbat siteul cei de la Imedia, astazi l-am vazut, era cazul pt o schimbare vechiul site fiind destul de aglomerat. Au trecut la o rezolutie mai mare, la prima vedere arata bine, au 3 bannere pe prima pagina, de fapt au 3 bannere pe fiecare pagina, imi place, e mai bine organizat si au pastrat un layout curat.

s-a schimbat si eGirl.ro, arata bine si acesta, de fapt ca layout cred ca e cel mai reusit din siteurile de femei, Vivi noteaza insa influenta (~ 50%) eAstrolog in evolutia traficului acestui site.

8 Comentarii
  1. Ovidiu Miron spune:

    Are o influenta mult mai mare decat ar trebui. Plus ca, e periculos pe termen lung. E ca atunci cand depinzi de un singur furnizor major.

  2. @orlando:
    egirl.ro (cu e mic) s-a schimbat ~ 8 martie 2008.

    @ovidiu:
    egirl fara eastrolog are trafic de aprox 10000 unici pe zi (conform Google Analytics). traficul va creste constant pe masura ce vom lansa noile facilitati. Pe eastrolog am „cumparat” reclama (vezi banner egirl.ro in josul paginii: http://www.eastrolog.ro/horoscop-zilnic/horoscop-fecioara.php).

  3. Ovidiu Miron spune:

    Multumesc pentru explicatie. Eu inca nu sunt foarte familiarizat.

  4. andreea spune:

    eva.ro e super tare. Daca intri intr-o sectiune de genul horoscop, masini, club nu te mai poti intoarce pe homepage. Rulz!

  5. bombe spune:

    te contrazic andreea total. un simplu click pe logo-ul eva din stanga sus respectiv masini eva…te va duce direct in HOMEPAGE!!

  6. Radu Vilceanu spune:

    Se pare ca acea crestere prognozata pentru bugetele de publicitate online pe target feminin a pus lumea la treaba…
    Si feminis.ro are o crestere spectacol acum, nu stiu daca si sustinuta de un trafic care va ramane constant, totusi.

    Radu

  7. andreea spune:

    Au schimbat :)…nu se mai vede ce am zis eu decat la Horoscop!

Lasa un comentariu