pr de la Trafic.ro

am primit azi un plic de la Netbridge Development (pt Mp Interactiv) ce contine un material destul de misto despre Trafic.ro. Trecand peste micile greseli de spelling pliantul contine Top10 siteuri general precum si Top10 siteuri pe fiecare categorie. Pe pagina de final sunt si „credintele” celor de la Trafic.ro. Ei cred in:

– masurarea audientei web ca si proces transparent ce se bazeaza pe cele mai inalte standarde ale industriei;

– conduita etica ca o necesitate si o aplicam corect in politicile noastre, recomandand si utilizatorilor nostri acelasi lucru;

– disponibilitatea gratuita a indicatorilor de baza ai audientei internet pentru toata lumea;

– o informare corecta a utilizatorilor nostri si a publicului larg;

– dezvoltarea internetului romanesc.

a mai primit cineva asa ceva? ce parere aveti de initiativa lor?

30 Comentarii
  1. zvoner spune:

    N-am primit inca, da’ mor de curiozitate: pe ce luna erau datele? :)

  2. Vivi spune:

    Crezi ca or sa imi trimita si mie unul? :-)

  3. Emi spune:

    Primit si eu tot azi. Boring :)

  4. Vadim spune:

    E buna, mai afla lumea care e topul national al siteurilor.

  5. zvoner spune:

    Multam. Februarie? Coool.

    Si eu zic ca e o idee buna. Si de asteptat, totusi, in masura in care Netbridge vrea sa-si pastreze acest serviciu.

    Trebuie sa spun ca din discutiile cu oamenii din auto am ramas surprins sa vad cat de putini acorda atentie datelor SATI. Foarte putini chiar.

    Majoritatea sunt inca cu ochii pe trafic.ro. Mai e ceva pana s-o ia la vale…

  6. orlando spune:

    Vivi,

    uite ca ti-au trimis :P

  7. Eu in pdf nu am gasit greseli de spelling. Sunt documente diferite (ce e pe web fata de ceea ce a venit tiparit)?

  8. orlando spune:

    da, sunt diferite, pe web lipsesc copertile 2 si 3

  9. rast spune:

    Iertata sa-mi fie carcoteala si dezamagirea fata de trafic.ro.
    Pe blog-ul personal am instalat scriptul lor si inca un alt script de contorizare al vizitatorilor. Diferentele sunt prea mari. Ceva se intampla cu trafic.ro, cel putin in privinta noastra, a celor cu site-uri cu 100-200 de unici.

  10. Le sugerez s? nu mai taie copaci.

  11. twotimesbaby spune:

    foarte frumos. incepe sa fie concurenta si aici. timid timid dar incepe.

  12. Razvan David spune:

    Am primit si noi.
    Interesant este faptul ca topul este realizat pe baza „Absolut Unici” la nivel lunar, iar din ce am apucat eu sa ma uit nu reprezinta insumarea absolut unicilor la nivel saptamanal.

    Concurenta? Nu prea cred. Daca aveau astfel de initiative in urma cu 1-2 ani probabil ar fi fost altceva, dar acum…

  13. catalin tolontan spune:

    Cei de la netbridge sint, prin boom, partanerii gazetei. Dar aici vorbesc in calitate de membru in Consiliul Director al BRAT. E timpul ca piata sa se indrepte catre SATI ca sistem integrator de masurare pe net. Si mai cred, alaturi de alti colegi, ca Netbridge trebuie sa se decida dc vrea sa fie membru BRAT sau sa mineze initiativele BRAT prin promovarea altor sisteme de masurare.

  14. orlando spune:

    Catalin,

    pare a fi o pozitie destul de radicala, pana acum presa a cam oscilat intre SATI si Trafic, singurii care au renuntat la Trafic au fost playerii din online (Softpedia, Neogen, Mirabilis)

  15. catalin tolontan spune:

    orlando: sigur ca e radicala, dar exista aceasta idee, care a fost aplicata si in alte cazuri. ca membru al organizatiei, scrie si in statut, nu poti sa-ti concurezi propria organizatie.

  16. twotimesbaby spune:

    nu trebuie sa fie toata lumea membru BRAT, nu?

  17. catalin tolontan spune:

    nu, bineinteles ca nu, dar dc esti membru brat respecti niste reguli

  18. Radu S. spune:

    Netbridge nu este membru al DI BRAT. In plus nu subminam pe nimeni, dar credem in proiectul Trafic.ro si vom face tot ce putem pentru ca el sa se dezvolte. Nimic din ceea ce am facut nu a fost/este subversiv. Realitatea este ca solutia nostra este mai buna decat alte solutii. Atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere al datelor colectate.
    Am fost si suntem dispusi sa avem transparenta TOTALA in ceea ce priveste metodolgia, stocarea si modul de prelucrare a datelor. Daca vrea cineva sa faca ceva pentru acesta piata impreuna cu Trafic.ro este suficient sa ne spuna.

  19. […] arata un aparator al necesitatii ca “publicitatea sa se imparta corect”, astazi, prin comentariile lasate pe blogul lui Orlando Nicoara, da masura a ceea ce inseamna aceasta […]

  20. Daniel spune:

    Agentia de publicitate Boom, detinuta de compania Netbridge Investments, este membru BRAT. Proiectul trafic.ro este un proiect al companiei Netbridge Development, care nu este membru BRAT.

  21. parvan spune:

    Catalin, radical inteleg dar mai la extrema decat „ori cu noi ori ne minezi” nu cred ca mai e loc de ceva. – parerea mea de nemembru CD BRAT (si daca as fi fost nu as fi enuntat-o intai pe bloguri).

    Ca posesor al siteului http://www.parvan.ro, site neinteresat sa vanda publicitate … privesc cu ingrijorare aceste initiative venite de la un … reprezentant a 200 de siteuri? (fata de cele 14.000 care folosesc trafic.ro, si alte zeci de mii cu GA, sitemetric sau mai stiu eu ce alte … subminatoare).

  22. Cristian spune:

    Trafic are ceva erori pentru ca niciodata nu are aceleasi rezultate cu ceva similar, in plus cu scriptul in pagina nu mai este valid html.

  23. […] pus ghilimele pt ca vorbele ii apartin lui Catalin Tolontan, in esenta e vorba de o hotarare adoptata saptamana trecuta de CD-ul BRAT prin care recomanda […]

  24. […] 2008 Lupta pentru bugetele de publicitate online s-a reaprins. De data aceasta prin vocea lui Tolontan: “Cei de la netbridge sint, prin boom, partanerii gazetei. Dar aici vorbesc in calitate de […]

  25. […] *Tolo crede ca e timpul ca piata sa se indrepte catre BRAT. Sunt vorbe grele, pe care amicu Sorin nu le digera bine, da’ sper sa nu se supere ca noi il ascultam pe Tolo si am bagat deja in footerul site-urilor noastre sigla BRAT. Evident, meciul e arbitrat de Orlando. […]

  26. Ovidiu Miron spune:

    E o chestiune delicata cu siguranta. Multe interese sunt afectate.

  27. […] Lupta pentru bugetele de publicitate online s-a reaprins. De data aceasta prin vocea lui Tolontan: “Cei de la netbridge sint, prin boom, partanerii gazetei. Dar aici vorbesc in calitate de […]

Lasa un comentariu