se poate si altfel

doua pozitii constructive la scandalul de saptamana trecuta, una la Dragos si una la Pahomi (era mult mai bine daca aceste opinii erau postate din prima, in locul celor care acuzau furturi si mirosuri de taraba din Obor) + o precizare, pt ca mi-a scapat, eastrolog.ro si feminis.ro sunt pe companii diferite, ca sa poata fi contorizate impreuna in SATI ar trebui sa fie pe aceeasi companie.

6 Comentarii
  1. Vlad Popa spune:

    E suficient si dreptul de utilizare. Nu trebuie sa fie aceeasi companie.
    Exista o scapare mare in regulamentu in privinta integrarii unui site in alt site. Probabil ca se va remedia in curand in cadrul Comisiei tehnice si a Adunarii Generale

  2. Dragos Roua spune:

    @Orlando: multumesc, si iti astept comentariile pe blogul meu referitor la integrarea unui site in alt site / retea

    @Vlad Popa: scaparea e data de durata de timp in care un site poate functiona ca subdomeniu pt alt site, s-a discutat in comisia tehnica din cate imi amintesc chiar in perioada in care erai si tu in comisie. Incidentul care a generat discutia asta e o fortare a regulamentului, si ai dreptate, tb sa ne asiguram ca vom putea sa raspundem la oricare cerinta a pietei, in conditii acceptate de toata / majoritatea industriei.

  3. orlando spune:

    Vlad,

    atunci inseamna ca nu am fost nebun/deplasat, thx

  4. Vlad Popa spune:

    Nu e problema de regulament Orlando (regulamentul a fost in cel mai rau caz fortat), problema a fost de etica. Cred ca toti comentatorii s-au legat de etica, nu de regulament. Pana la urma si Marius a facut diferenta intre cele 2.

  5. orlando spune:

    Vlad,

    no comment, cred ca mesajul tau spune totul

  6. […] Seceleanu scrie primele rânduri cu ton negativ de când e în online, samd) apoi saga continu? aici, aici ?i în multe alte […]

Lasa un comentariu