Zenith Media lanseaza Zed Digital

o miscare normala pt una din cele mai mari agentii de media din Romania, felicitari lui Cristi si mult succes!

Zenith Media, parte a grupului Publicis, anunta lansarea diviziei digitale, Zed Digital.

La nivel european, Zed Digital este recunoscuta pentru calitatea serviciilor interactive de tip full service, fiind specializata in numeroase platforme digitale, de la marketing interactiv de performanta pana la UGC (User Generated Content) si mobile marketing. Reteaua Zed Digital are la baza o puternica expertiza si se bucura de o buna pozitionare la nivelul pietelor locale, desfasurandu-si activitatea in 30 de tari europene, cu un staff de 180 de angajati.

Detinand avantajul conferit de compania-mama, prin asumarea rolului de a asigura servicii de cea mai buna calitate clientilor, Zed Digital Romania va depune toate eforturile de a asigura servicii de aceeasi clasa si intelegere a business-ului clientului si va furniza tuturor clientilor actuali si viitori maximum de eficienta in serviiciile din aria digitala.

“Avem acces la know-how-ul ZED Digital, ceea ce ne va permite dezvoltarea serviciilor oferite la cel mai inalt nivel si consolidarea pozitiei noastre pe piata de Internet din Romania”, a declarat Cristi Parvan, Interactive Media Director al Zed Digital.

Maria Tudor, Managing Director Zenith Media, adauga: ”Este momentul propice  pentru Zenith Media de a se extinde oficial in acest sector. Clientii vor sa stie ce oportunitati exista dincolo de suporturile media traditionale si cum le pot exploata. Acesta este rolul Zed Digital”.

In fond, ne situam in granitele business-ului de gandire creativa si alegere adecvata a mixului solicitat de mesajul clientului. Zed Digital, ca modul media integrat, va parcurge un drum lung in urmarea directiei integrarii unitare a offline-ului si online-ului in cerintele de advertising ale clientului.

Semnatura Zenith Media asigura ca abordarea ROI este in totalitate reprezentata de planurile Zed Digital, servind la utilizarea eficienta a investitiei clientului.

Printre clientii Zenith Media se numara: Bayer, Baxi Group, BRD-GSG, Bunge, Caroli, Carrefour, Electrolux, Interstar, ING, LG Electronics, L’Oreal, Nestle, Parmalat, Policolor, Reckitt Benkiser, Toyota Romania, Ursus Breweries, Vincon.

3 Comentarii
  1. […] Digital – divizia de interactive a ZenithMedia. Au mai scris despre asta Wall-Street, AdPlayers, Orlando si […]

  2. Mugur spune:

    deci am avut dreptate! doar de-aia mi-ai sters comentariul nu?

  3. orlando spune:

    ti l-am sters pt ca pui comentarii care nu au nici o legatura cu subiectul, daca vei continua in ritmul acesta te voi trece la categoria „spammeri”

Lasa un comentariu