Promotor.ro la + 80,000

da, conform Trafic.ro, Promotor.ro a inregistrat doua noi recorduri „personale”, cel mai mare trafic intr-o zi – 16,106 unici pe 24 feb – si cel mai mare trafic intr-o saptamana, peste 80,000 unici la ora la care scriu acest post. Cresterea siteului se observa mai bine pe situatia lunara. Felicitari lui Oraan si colegilor pt performanta!

11 Comentarii
  1. Kaos AD spune:

    Iar http://www.sport.ro, la 3 saptamani dupa ce a trecut de 600.000 vizitatori, a inregistrat prima saptamana cu +700.000. Un pronostic pt. prima saptamana cu +800.000?

  2. G spune:

    Pei pana acum trimiteau newsletter o data la 3 luni, acum au trimis 3 newsletere in 2 saptamani. E un record natural.

  3. Adi spune:

    Felicitari Oraan si echipei! Le merita cu prisosinta, mai ales pentru implicarea de zi cu zi :)

  4. Levi spune:

    Cine e pe primul loc in trafic.ro?

  5. Bebe spune:

    Nu este nici pe departe un succes al promotor.ro (in afara de faptul ca serverul a rezistat). Este un succes al sport.ro, care le-a adus vizitele (si implicit vizitatorii unici… Orlando, serios vorbind, nu are sens sa fie laudate site-uri pe baza statisticilor trafic.ro atata timp cat sectiunile referrer sunt private… Eu dau drumul in ziua X unui site de 2 lei si fac redirectionare/promo de pe un alt site care are vizitatori/afisari la greu… Asta inseamna ca tocmai am lansat un site de mare succes ??? Un site este de succes daca are o rata mare de accesari directe (deci utilizatori direct interesati de acel site). Punct. Nu prin redirectari, nu prin accesare de pe motoare de cautare (desi asta este o cu totul alta discutie). Si trafic.ro a scos aceste informatii tocmai pentru a facilita informatii de genul „ce site de suces a aparut, vedeti ce de unici are !!!”, dar blocand accesul exact la informatia de baza…
    Promotor.ro a mai avut ca unici ceva asemanator in septembrie 2007, dar cu mult mai multe afisari… Deci unde este evolutia extraordinara ? Intr-o scadere de cca 25% la pagini afisate fata de luna lor de glorie? (tot informatii trafic.ro).
    Sa mai mentionez ca dupa ce am citit prima oara postul tau am incercat sa vad si eu noul promotor.ro dar nu am putut datorita reclamelor care mai de care mai deranjante :-(

  6. orlando spune:

    Florian,

    tot ceea ce spui tu mai sus se numeste marketing, tot marketing se cheama si faptul ca autovit.ro e numarul 1 pt ca se numeste Autovit.ro si nu piatademasini.ro

    Promotor a avut un varf in septembrie tot datorita marketingului facut cu ocazia Siab-ului, iar, oricat de rautacios ai fi, trebuie sa recunosti ca de la relansare traiectoria siteului e una ascendenta.

  7. Andy spune:

    Orlando mai asteptam mult lansarea noului site ProSport.ro? Eu nu mai am rabdare:)

  8. Bebe spune:

    Stii bine ca nu e vorba de „rautacios” ci de fobia mea pe care o stii de reclame super-stresante.

    Referitor la ascunderea referrerilor imi mentin parerea, este o chestie absolut anormala… Vrei sa fii contorizat de un site care ofera statistici gratuite si accesibile tuturor? OK, ofera si tu informatii accesibile tuturor. Poate judec eu gresit, corecteaza-ma daca e cazul :-)

    Nu neg traiectoria ascendenta, e reala si de laudat, sper sa fie la fel si in cazul meu (ca la un moment dat clar va trebui sa fac si eu pasul asta) dar imi mentin parerile referitoare la transparenta si la faptul ca succesul unui site trebuie laudat in momentul in care se datoreaza site-ului in sine si nu redirectarilor.

  9. […] Orlando anunta acum aproximativ 2 saptamani ca au trecut de 80 000 / saptamana. Vad ca acum sunt la ~120 000 / saptamana. Pana in iunie-iulie 2007 se invarteau la ~10 000 PE LUNA. Jos palaria echipei de la Promotor, stiu de cand eram acolo ca se dedica trup si suflet pentru acest proiect. […]

Lasa un comentariu