s-a schimbat si Ziare.com

site-ul operat de Active Soft sufera o schimbare de layout si structura, ramane de vazut in ce masura echipa de acolo (cea mai „oropsita” dintre toate echipele care lucreaza in grupul de internet NCH) va reusit sa-i indeplineasca visul lui Siminel, acela de a depasi Hotnews.ro. Probabil ca daca vor fi lasati sa-si faca treaba vor reusi mai devreme sau mai tarziu. In continuare ~ 50% din trafic e non-ro, au adaugat un directory de bloguri, un sistem de punctaj pt cei care se inregistreaza si un footer/bottom oribil.

2 Comentarii
  1. Jan spune:

    Cel mai penibil footer care l-am vazut in ultima perioada. cred ca programatori s-au ocupat si de design…

  2. thinking spune:

    Prima oara ma pregateam sa ii explic lui Jan ca sectiunea cu logo-urile nu este chiar un footer. Ulerior am vazut ca se repeta pe toate paginile. MPI a fost deci detronat :D.
    Iar in ceea ce priveste bara cu: sanatate, cultura, etc…ma intreb de ce nu e sus si pe prima pagina? Sau mai bine spus, de ce nu e toata sus? de vreme ce business, sport si life show.
    Life show (???) – usabilitate fratzilor! poate voi stiti ce vreti sa spuneti cu life show, dar pentru cititori e atat de criptic incat….) pare a fi parte din aceasi grupa conceptuala cu elementele din bara de jos

    Pagina de revista presei arata chiar frumos – nu stiu de ce nu e folosita ca prima pagina???

    Mi-a placut pop-up-ul de pe sigla cand navighezi in site – e o idee foarte misto, o sa o folosesc si eu in viitor.

    Oare de ce meniul principal de pe home este „rupt” pana si ca design?

Lasa un comentariu