Clubafaceri.ro iese din Trafic.ro

si se fac baieti cuminti, renuntand la „contentul nerelevant si arhiva de cautari”. Si-au dat seama ca s-a ajuns prea departe si se fac baieti cuminti chiar cu riscul de a pierde trafic, unici, afisari (pe ianuarie sunt al doilea site in SATI din punct de vedere vizitatori unici).

Desi sunt inca listati in Trafic.ro (nu mai sunt listati) la o simpla cautare, in momentul in care incerci sa accesezi informatiile pagina e goala, neafisand nimic, lucru ciudat tinand cont ca cei de la Trafic.ro tineau de obicei siteurile in clasament zile bune de la scoaterea scriptului, iar datele detaliate erau disponibile o perioada si mai lunga.

Later update: Alexa ne arata o scadere a traficului pe ultimele zile

5 Comentarii
  1. Jan spune:

    Era si timpul, era foarte obositor sa tot dai de arhiva de cautari.

  2. Andrei Rinea spune:

    E vreo legatura intre scaderea vizitatorilor si iesirea din trafic.ro ?

  3. ionut tudor spune:

    Eu zic ca nu e nicio legatura…

  4. orlando spune:

    yeah, right :)

  5. Sunt convins ca daca nu ati urmarit toti pasii facuti de ClubAfaceri in ultimul timp, existenta unei legaturi intre scaderea traficului (eliminarea contentului nerelevant) si iesirea din trafic.ro este una „logica”. In alta ordine de idei, traficul a fost ultimul lucru la care ne-am gandit pana acum tinand cont de faptul ca nu influenteaza nicicum (sau prea putin) veniturile (sunt de acord ca traficul trebuie pastrat in anumite limite). Facem ceva cu totul diferit de…trafic.

    Orlando, dar tu stiai lucrurile astea, nu? Be cool!

    PS: CTR-ul a crescut spectaculos :)

Lasa un comentariu