noul site Gsp.ro

e online de azi noapte. Mult mai curat, mai simplu, au renuntat la coloana de stiri de pe centru trecand la modelul 3 coloane atat de folosit la siteurile de presa astazi. Nu degeaba Gusti a fost in vara la Marca.com.

Later update: Gusti vorbeste despre ce a insemnat lansarea noului site

19 Comentarii
 1. Chiar arata foarte bine noul site!

 2. […] update: a mai scris de asta Gusti si Orlando […]

 3. Seba spune:

  No offense, dar dupa mine arata like shit, background roz (de ce oare nu l-au lasat alb), texte excesive cu font mare, nu stii ce sa citesti, totul este rosu (header, titluri, in momentul in care ma uit eu si imaginile).

  Daca continui scroll-ul totul continua in acelasi stil, nu exista un pattern pentru articole, ceea ce ma face sa ma gandesc la site-urile care vand cartea care te va imbogati in 15 zile.

 4. Seba spune:

  Revin peste 5 minute, am folosit un serviciu online de screen capture si se pare ca nu vad inca designul nou, cu toate ca nu am vizitat siteul probabil niciodata in ultimele 6 luni (de aceea nici nu stiam la ce sa ma astept), si da totul e ok pe noul design (in ideea ca ceea ce vad eu este fostul)

 5. Jan spune:

  E ok. nu am vizitat niciodata cel vechi, dar prima impresie e buna.
  Comentariile userilor vehemente sa se treaca la cel vechi… Are cineve un screen cu cel vechi, sa pot sa compar?

 6. Gusti spune:

  Seba, supeer tare faza :). Multumesc tuturor pt opinii.

 7. Vadim spune:

  Va fi greu pentru cititorii gsp obisnuiti cu un stil la botul calului, fara cultura de net, sa intre pe un site intr-adevar mai periat asa cum este cel nou. Insa bate la ochi flagrant ca este o copie a marca.com, ceea ce mi se pare inadmisibil la un asemenea nivel. Nu trebuie sa vizitezi redactia marca.com ca sa le copiezi siteul, asta o poti face la fel de bine si frumos de acasa din papuci. Cu siguranta prosport va avea (din nou) un site mai bun decat gsp si poate mai original.

 8. Gusti spune:

  vadim, orice documentare intr-una din redactiile puternice online e foarte importanta

 9. Vadim spune:

  Asta e clar. Insa nu trebuie pus semn de egalitate intre a vizita o redactie si a le lua ulterior layoutul siteului. Nici eu nu sunt usa de biserica aici, am facut si eu o grafica acum 3-4 ani bazata pe un site de afara, dar nu era de sport si nici nu aveam la vremea aia resursele de acum. Prietenul (unora) Bradutz stie despre ce e vorba. :) Satisfactia a fost insa mai mare cand am realizat ceva original (sau in mare parte original, pentru ca oricum nu a inventat Romania roata la capitolul Internet).

  Acum, la voi, copiat sau necopiat, dupa mine e un pas inainte fata de oricare alta versiune anterioara a gsp.ro, iar cei care cer pe acolo revenirea la vechea grafica sunt niste aberanti sau rautaciosi. Iar daca nu apartin nici uneia dintre cele doua categorii, atunci inseamna ca degeaba au computer cu legatura la net, il pot arunca pe fereastra fara remuscari.

  Am citit pe acolo si niste critici legate de desele relansari ale gsp, iar pe astea le consider intemeiate. Insa aici probabil ati fost impinsi de la spate si de lupta care va incepe intre ziarele de sport in noua configuratie. Dupa mine, o relansare trebuie facuta minim o data la 2 ani si nu in termeni radicali. Daca tot vorbim de marca.com a fost un exemplu elocvent in acest sens, cat de subtil a schimbat… Softpedia are aceeasi grafica de peste 4 ani daca nu ma insel. De ce sa schimbi daca e totul bine? Omul asa recepteaza schimbarea, prea multe beta aruncate in ochii cititorului nu vor face niciodata bine. De aia nu consider potrivit sloganul vostru ca siteul e mereu in beta, nu sunt deloc bine. E ca si cum ai spune ca ai masina tare, dar e mereu la reparatii si tuning. Pai atunci ia-ti un Mercedes SLR si nu mai umbli la el. :)

 10. Gusti spune:

  eu nu o numesc relansare, ci dezvoltare. am zis…asta a fost conjunctura. a trebuit sa facem intr-o luna un nou gsp. am ales structura marca, am adaptat-o cu elemente din gazzetta si clarin. si-s multumit de ce a iesit in conditiile date. exista acum o a doua etapa de dezvoltare, care se va incheia la 1 aprilie…dupa care o alta….si tot asa :)

 11. […] Roman. De asemenea, comentarii favorabile si mai putin favorabile puteti citi pe blogurile lui Orlando, Mircea si […]

 12. Vadim spune:

  Gusti, asa e, ai dreptate, aveti un site beta tot timpul. :)

 13. Kaos AD spune:

  O data cu noul site a fost introdusa si the ultimate lame-weapon… la comentarii sport.ro este cenzurat. Patetic.

 14. Gusti spune:

  din ce stiu, orlando a respins primul design propus pt noul prosport. arata chiar nashpa :))

 15. orlando spune:

  Gusti: raised eyebrow /:)

 16. Gusti spune:

  kaos, cum gsp e cenzurat pe siteurile concurente, asa si ele vor fi cenzurate in comentariile gsp. asta e…

 17. Alex spune:

  Intrebare! Cine a facut noul design pentru GSP.ro?

Lasa un comentariu