si tot on the move

dupa 7 ani dedicati proiectului Eva.ro, Dana Tudor isi anunta astazi plecarea de la portalul de femei.
„Ma bucur sa fac acest anunt avand un bilant de care sunt mandra: am fost implicata in crearea si dezvoltarea conceptului unui site devenit brand si in mentinerea suprematiei sale totale (cu mici exceptii) pe segmentul de site-uri pentru femei. ”

Dana ramane colaborator al revistei Biz si promite ca va reveni in curand cu noutati.

6 Comentarii
  1. Marius Pahomi spune:

    Cu mici exceptii :)) ?

  2. Punand cap la cap aceste informatii, eu, care sunt mai paranoic de felul meu, trag urmatoarea concluziune: dupa ce Rachad a anuntat ca se retrage din imedia, dar ramane in online, dupa ce BMG-ul e la cutite cu fondul care a investit prin online-ul lor, acest anunt al Danei Tudor suna ca si cum oamenii de la BMG isi scot „key players” de pe online, fac proiectele lor, si ii lasa pe baietii de la fond cu destu’ in gura. Aaaaaa??

  3. Stefan spune:

    Cum adica suprematie totala cu mici exceptii?

  4. Dana Tudor spune:

    In toti cei aproape 7 ani de cand exista pe piata, Eva.ro s-a aflat pe primul loc in trafic, in segmentul de site-uri pentru femei. Au existat unele exceptii, pe perioade mici de timp. Nu stiu daca acestea pot fi considerate relevante daca ne raportam la o unitate de timp atat de mare (7 ani). Am vrut sa respect adevarul istoric, de aceea le-am mentionat.

  5. copolovici spune:

    Si? La Neajlov? Chiar a fost pe bune faza cu dintii lui Sinan?

  6. […] de Dana Tudor, cea care s-a identificat in ultimii 7 ani cu Eva.ro, Feminis.ro, cu un design “curat” […]

Lasa un comentariu