Evz.ro facut cu userii

Evenimentul Zilei lanseaza o provocare pt userii sai invitandu-i sa participe la construirea noului site. Mesajul aici sau versiunea beta a noul site aici . Pareri despre noul site?

Au mai scris despre asta Zoso si Piticu

7 Comentarii
 1. alex spune:

  O precizare necesara: ideea constructiei site-ului cu userii e fumata si a fost lansata la inceputul anului de Catavencu, care a lansat http://www.catavencu.ro in urma campaniei http://www.facemcatavencu.ro – o idee a lui Dragos Musat.

 2. […] mai scris despre lansare: Orlando, Zoso si Piticu […]

 3. maxescu spune:

  Trebuie sa fi original neaparat in tot ceea ce faci ? Nu prea cred. Daca idea e buna de ce sa nu te folosesti de dea.

  Mie mi se pare o idee buna sa ceri pararile celor carora te adresezi inainte de a lansa un produs. Bine, in majoritatea cazurilor chestia asta este imposibila, dar in cazul unui site ca Evz.ro este foarte binevenita.

  Am facut si eu o mica-mare analiza la mine pe blog si o sa mai continui despre Evz.ro Beta pentru ca mi se pare o ocazie buna sa dau de pamant sau nu :) cu un site mare din .ro

  Pentru cei care ma cunosc, i’m evil as usual ;]
  Toate pentru un internet romanesc mai bun si mai frumos. Tot inainte!

 4. Irina spune:

  Pana acum evz a reusit contraperformanta de a fi la coada siteurilor de la ei din trust. Acest site aduce un amalgam de grafica mediocra si tehnologii preluate de la altii fara noima. Nu vorbesc de usability pentru ca inca e in beta, insa directia lor nu e demna de performanta. Oameni buni, nu stiu cine sunt cei care va fac siteul, insa nu par a avea experienta in web, sau nu i-ati platit destul incat sa va faca un lucru bun.

  Ideea de a-i intreba pe vizitatori este preluata insa nu e nimic rau in asta. Sper doar sa traga suficiente semnale de alarma.

 5. DVictor spune:

  Pana una alta EVZ are si capitalul sub management… asa ca stiu ei ceva pe acolo.

  Cat despre treaba cu facemcatavencu.ro … LOL! rad rau de tot (pt alex)

  Ajuta-ma sa inteleg, daca catavencu a luat o idee de afara … inseamna ca toti din romania o sa ii copieze? pai daca mergem pe logica asta… ar trebuii sa avem 1 din orice lucru nou in online nu?

  Eu propun sa ramana doar orlando in blogosfera sau zoso. ;)

  Nu am nici o parere directa despre site inca…

 6. Vadim spune:

  Siteul este mai slab decat cel vechi. Nu am mai vazut pana acum pe la noi sa lansezi un site mai slab decat cel anterior, cred ca e o premiera.

 7. alex spune:

  @DVictor: Eu n-am vazut nicaieri pe afara ideea, te rog sa imi dai niste linkuri, daca ai. Mersi.

Lasa un comentariu