ce am mai facut

pai in Protv, Robi, Costin & Co nu au stat si:

– au lansat enigma Elodiei

– au preluat Conquiztador.ro

– se pregatesc de relansarea Procinema.ro

iar noi:

– am lansat Descopera.ro

– am lansat prima parte din Clujeanul.ro

– am facut un face lift Promotorului

29 Comentarii
 1. Jan spune:

  Va rog daca se poate, faceti ceva cu bannerele nesimtite de pe zf cu citroen care se deschide automat, fara hover peste tot continutul la 4-5 secunde.
  E prea mult pentru mine, si nu cred ca sunt singur.
  vad ca bug-ul de la intellitext a fost rezolvat… fiecare articol era plin de litere A linkate, timp de vreo 2 saptamani:)

 2. Jan spune:

  Ok, revin. tocmai citesc zf, si nu a disparut bugul cu intellitext. chiar nu vede nimeni?

 3. orlando spune:

  am corectat Citroenul, era o greseala in banner, extrem de enervant, de acord cu tine

  nu e bug, e o reclama la Alpha Bank ce se foloseste de litera A :)

 4. M spune:

  The server at http://www.clujeanul.ro is taking too long to respond.

 5. orlando spune:

  probleme cu DNS-ul … incearca new.clujeanul.ro

 6. Mihai spune:

  Enigma Elodiei e o gluma proasta. Rau.

  Descopera arata binisor (hmm, o problema ar fi culoarea meniului…) si continutul e destul de ok.

 7. pi spune:

  Foarte frumos descopera.ro atat grarfic cat si ca navigare, cam mici lilnkurile de la blog si forum in rest totul e de 10+ se vede ca s-a muncit mult la el

 8. mirela spune:

  dar de ce are codul de trafic de la Protv?

 9. orlando spune:

  multumim pi

  cine are Mirela codul de trafic de la Protv?

 10. andreic spune:

  foarte tare elodia asta:))

 11. robi spune:

  enigmaelodiei.ro avea codul de trafic de la protv.ro fiind un proiect protv.ro. din pacate, orice’am face, codul e degeaba acolo, pentur ca nu puncteaza. se scoate acusica.

  intrebarea mea e simpla:
  daca maine, protv.ro lanseaza http://www.sitenounoutzsibun.ro, da’ nu ne intereseaza sa’l inregistram separat in trafic.ro, de ce nu poate puncta in statisticile protv.ro?

 12. orlando spune:

  pai daca e site Protv nu e normal sa aibe cod de Protv?

  Robi, baga siteul in trafic la adrese alternative … la fel si in Brat :)

 13. […] Orlando face inventaru’ si zice sec ce mai se coace prin zona. O fi uitat de la mina pin’la gura c’a scos beta version la www.apropo.ro de n’a spus nimic? […]

 14. mirela spune:

  therobi

  Este considerata incalcare a politicii noastre prezenta unor frames contorizate de Trafic.ro in paginile altui site decat cel a carui adresa apare in bara „Address” a browserului (adresa documentului parinte).

  asa scrie la reguli – ma rog – pentru cei care stiu sa citeasca

 15. robi spune:

  :))
  multumim … am citit de la raspunsul dat de cei de la trafic, dar intrebarea mea nu era de regula, ci de logica regulii …

 16. orlando spune:

  Mirela,

  la email.ro de ce se poate sa fie cod de trafic de la kappa.ro?

 17. robi spune:

  Orlando,

  le’am pus acolo acolo, dar nu a fost de ajuns ….

 18. Jan spune:

  Tare faza cu reclama pe alpha bank :))

 19. Mirela M spune:

  @ Mirela – da, exista pe site-ul Trafic.ro, la Politica Script-ului http://www.trafic.ro/ajutor/acord/#script

  @ Robi – http://happyhour.ro/ sau http://enigmaelodiei.ro/ sunt site-uri total diferite de http://www.protv.ro, chiar daca sunt emisiuni difuzate la Protv. Din cate observ http://www.poftitilaslabit.ro/ este deja inscris separat in Trafic.ro, logica fiind…

  Script-ul Trafic.ro de la http://www.protv.ro inca este inserat in paginile http://enigmaelodiei.ro/

  @ Orlando – „la email.ro de ce se poate sa fie cod de trafic de la kappa.ro?” de cand exista situatia asta, oare? si mai ales de ce?

 20. Apropo de noul Clujeanul…

  Am descoperit ?i ce a zis Orlando pe blog. C? a lansat \”prima parte\” din Clujeanul. Of, speram s? se cread? c? r?mânem la atât…

 21. orlando spune:

  Andrei,

  era normal ca nu ne oprim aici, mai ales la voi care ati renuntat la print pt online

 22. mirela spune:

  Mai am ceva de adaugat..

  Dupa parerea mea au apus de mult vremurile in care webmasterii intrau in Trafic.ro ca sa arate cat de tare este site-ul lor. Pozitia in top era direct legata de egoul personal.

  Trafic.ro este acum un tool pe care multi il folosesc pentru a concepe strategia unei campanii de marketing. De aceea, pe langa numarul de afisari, numarul de vizitatori, conteaza si profilul demografic, segmentarea s.a.m.d. Din pacate insa, multi cumparatori de reclama nu-si fac temele si se uita numai la trafic. De aceea, din punct de vedere al advertiserului, nu mi se pare corect ca printr-un site cu caracter si public diferit (dupa parerea mea) sa faci trafic la un alt site.

  Sa va dau un exemplu oarecum echivalent: Pe vremuri, pe chatul desprecopii.com afisam codul trafic.ro la fiecare refresh si in acest mod generam afisari (total corecte din punctul de vedere trafic.ro). Dar pe acele pagini nu afisam bannere de publicitate. Deci am hotarat sa renuntam la aceasta practica…. De ce? Pentru ca pentru noi perioada egoului de webmaster a apus de mult.

  In Romania este altfel, iar daca liderii pietii nu incearca sa dea exemple de profesionalism, Romania va ramane mereu Romania pe care o stim.

  Mirela

 23. mirela spune:

  Si inca ceva…

  Orlando, daca tot doresti sa manipulezi (in opinia mea) traficul, macar creeaza si subdomeniul enigmaelodiei.protv.ro si spui ca acest site are doua intrari (cel prin subdomeniu si cel cu http://www.-) In acest fel cred ca este OK din punct de vedere al regulamentului trafic.ro dar raman la ideea ca vorbim de profile de utilizator diferite…

  Mirela

 24. orlando spune:

  Mirela,

  nu ne-am propus sa manipulam nici un trafic, ba din contra, vom renunta la acest serviciu

 25. […] citit saptamana trecuta la Orlando un post referitor la activitatea sa din ultima perioada. Conquiztador.ro se afla pe lista […]

 26. Costin spune:

  @Mirela:

  Nu vreau sa fac enigmaelodiei.protv.ro sau happyhour.protv.ro sau inca alte cateva si sa pun si link catre aceste subdomenii pe protv.ro (idee la care se ajunsese si care e oarecum in regulamentul trafic.ro) pentru ca in timp ar trebui sa fac ??pe subdomenii ?i s? umplu protv.ro de link-uri catre subdomenii care practic nu exist? (fiind redirecturi jenante. Like back to ’64).

  In plus:
  – ne deranjeaza seo/tehnic si ne va deranja ori de cate ori avem cate o idee si mai saltam un site in 1 saptamana si mare refer aici la sitenounoutzsibun.ro -ul de mai sus. Cum stam bine cu cititul sper ca ai vazut ca intre bun si .ro nu sta nici un protv :). Nu va sta nici pentru trafic.ro
  – trafic.ro nu ne motiveaza in nici un fel sa facem NOI ? modificari pentru a beneficia de un serviciu pe care sincer? … il avem din inca alte cateva surse.
  – brat a percutat pozitiv la necesitatea asta. vezi „logica regulii” de mai sus.

  In plus s-a mai fi maturizat si piata. Uite Orlando. Renunta la trafic.ro :). Poate si-l pune totusi pe blog! :=)

 27. orlando spune:

  Mirela M – de cand exista situatia cu email.ro?

Lasa un comentariu