chapeau bas

pt Radu Georgescu care vinde, pt a doua oara, catre un gigant IT. Si nu a vandut ePaymentul ci un produs, Axigen, in care eu nu mi-as fi pus banii. 

7 Comentarii
 1. Radu spune:

  Eh, mister Georgescu zicea inca de anul trecut ca are mare incredere in Axigen, cu toate ca nimeni nu credea ca va face mai mult de 1.000$ cu el. Dar se pare ca RG are mai multi asi in maneca (a se citi angajati/manageri/resursa umana de calitate) decat credeam, mai ales dupa hemoragia care s-a produs cand la vanzarea RAV unii dintre oamenii sai au primit oferte de angajare de la Microsoft. Ca si el de altfel. Asa ca din moment ce a ales sa continue dezvoltarea GeCAD, se pare ca stia ce are de gand sa faca. Sau macar a descoperit pe parcurs. Bun deal, oricum.

 2. razvan roman spune:

  Cand spui vinde te referi la acceptarea capitalului sau chiar vrei sa spui ca vinde?

  E mai degraba o infuzie de capital in ochii mei, un vot de incredere din partea unor fonduri stabile, o consolidare de pozitii.

  Mie mi se pare departe de a fi vandut axigen, practic acum intra intr-o noua etapa, nu?

 3. orlando spune:

  asa e Razvan, acum e o infuzie de capital, urmeaza un IPO probabil in maxim 2 ani. at the end of the day tot o vinzare e chiar daca banii nu-i intra in buzunar ci sunt folositi pt dezvoltarea businessului.

 4. Marius Pahomi spune:

  Nici eu nu mi-as fi pus banii in Axigen …

 5. costinu spune:

  In vara am avut ocazia sa „fac cunostinta” cu Axigen si echipa care il dezvolta si stiam ca se pregateste ceva, dar nu ma asteptam la asta. Oricum, sunt multi oameni capabili acolo si lucrurile se fac bine, „ca la carte”.

 6. Daniel spune:

  poate ca acest „nici eu nu mi-as fi pus banii” va produce poate acel „aha!” la investitorii autohtoni (urmat de necesara auto-palma peste ceafa);
  e semn ca piata se maturizeaza?

 7. adiz spune:

  de cand a vandut rav a spus ca se va ocupa de un alt produs software pentru a-l vinde cu acelasi succes. cand s-a aflat cateva luni mai tarziu ca de fapt era un server de e-mail toata lumea cred ca a oftat a paguba :)). felicitari lui ca s-au inselat.

Lasa un comentariu