Au inceput ZileleBiz

Acum cativa ani erau doua evenimente mari si late pe piata, Strategic (.ro) si ZileleBiz. Astazi au inceput Zilele Biz si cum avem cam o data pe luna cate un eveniment interesant cei de la BMG s-au gandit sa faca acest eveniment regional. Daca aveti timp mergeti, prezentarile.discutiile de joi si vineri se anunta interesante, daca aveti proiecte ce necesita finantare acum aveti posibilitatea sa participati la o discutie one to one cu reprezentantii fondului de investitii MCI (care tot tatoneaza de 2 ani proiecte in .ro) si ai Bursei de la Varsovia, una dintre cele mai mari din regiune.

4 Comentarii
  1. Bogdan spune:

    Poate era mai interesant daca aduceau oamenii adevarati de afaceri care sa vorbeasca, majoritatea dintre vorbitori(din ce am vazut pe site-ul lor) sunt din media.

  2. Antonio Eram spune:

    va invit in ziua de IT la un workshop in care voi prezenta ultima noastra realizare : mobilpay.ro, un serviciu on-line care va va ajuta sa monetizati continutul si traficul serviciului vostru prin acceptarea de plati on-line.
    10x

  3. laur spune:

    Pacat ca campania lor de banere e asa de slaba!

  4. Am trecut azi putin pe acolo (ieri de fapt / joi) si in final am ramas cu impresia ca organizarea a cam lasat de dorit: sesiuni decalate din cauza prelungirii altora, lume dezorientata ca nu mai stia in ce sala ce se tine, Calin de la Neogen nu stia ca e bagat in doua sesiuni etc. Altfel, unele prezentari care te faceau atent, altele pur si simplu „publicitate” … Cam ca de obicei.

Lasa un comentariu