Rachad iese din managementul Imedia

de la inceputul lunii Rachad El Jisr a cedat managementul Imedia (Eva.ro, Cinemagia.ro, Automarket.ro, Bizcity.ro etc) lui Adrian Cernescu, fondatorul Cinemagia.ro (alaturi de Alex Iosef si Daniel Cute Petric). Rachad a infiintat Imedia in 2000 iar acum 3 ani s-a asociat cu Adi, Alex si Daniel care au adus Cinemagia.ro in Imedia. In 2005 jumatate din Imedia a fost achitionata de NCH printr-unul din vehiculele sale.

Interesant este ca in mesajul postat pe blogul Imedia, Rachad, dupa ce aminteste ca este inca cel mai mare actionar exceptand vehicolul NCH, vorbeste de „I preferred to pursue my personal involvement in the Internet adventure in a smaller structure, where creativity, innovation and experimentation are core values.” adica un alt business de internet?

Si mai interesant este ca Vlad Stan, un alt manager-actionar din zona NCH, scria acum cateva zile pe relansatul sau blog ceva similar: „Pentru viitor, caut parteneri antreprenori care sa aiba pasiunea si cunostintele necesare pentru a initia un proiect pe internet.” 

Concluzia? nici o concluzie, week-end placut.

12 Comentarii
 1. Neofitul spune:

  major != 2nd – inseamna important, fara rank. Probabil ca ai avut acces la o editie „princeps” a post-ului deoarece nici despre NCH nu vad nimic amintit.

  2 intrebari insa : restul proiectelor iMedia? (nu ai amintit decat 4); o luna de la eveniment pana la comunicat nu e o perioada cam mare pentru un mediu dinamic ?

 2. orlando spune:

  major = adaptare personala, Rachad e cel mai important actionar Imedia exceptand NCH-ul
  nu e nici o editie princeps, daca te duci pe blog si citeste Our Story vei gasi acolo info despre NCH
  am adaugat un „etc” dupa cele 4 proiecte, in opinia mea cele mai importante
  o luna, o saptamana, o zi, nu stiu, la intrebarea asta trebuie sa raspunda Rachad/Imedia

 3. hozu spune:

  Da de euroalegerii cand scrii? Uite cred ca e primul viral din acest scrutin http://www.youtube.com/watch?v=VBLgE8r7yUw

 4. Cristi spune:

  Hozu, nu este mare brinza. Adina VAlean este unul dintre oamenii platiti de Patriciu. Este parlamentarul european a lui Patriciu , asa cum a fost si pina acum.
  Dar asta este doar pentru cei care cunosc. Pentru tine este viralul si te convinge :).
  PE mine nici o sansa.
  Orlando ar face bine sa nu scrie de alegeri. Este mizeria mult prea mare si nu merita sa te cobori la acel nivel.

 5. […] Rachad anunta oficial plecarea de la conducerea Imedia. Via Orlando […]

 6. Maria spune:

  Acolo a fost un razboi intre actionarii minoritari. Singurul care a castigat ceva este insa NCH. Cel putin pe termen scurt. Pe termen lung, Rachad va fi un adversar redutabil. Sunt curioasa cu cat % din firma va pleca dupa el.

 7. nam spune:

  @maria: pariez pe 1000 E ca nu va pleca nimeni dupa el.

 8. […] Adplayers vine ceea ce se stia oarecum pe piata de ceva vreme (prefatata de plecarea lui Rachad din managementul Imedia), siteurile Imedia (Eva, Cinemagia, Automarket) vor fi vandute […]

 9. […] ce a parasit intai managementul Imedia apoi si actionariatul (a pastrat Bizcity.ro si Metropolis.ro), Rachad nu sta pe loc […]

 10. […] Sirbu/Softure, apoi Ditzi in vara trecuta (s-a intors dupa un an), iar ultimul Rachad acum cateva saptamani. Ramane de vazut cat succes va avea Vlad ca independent pe o piata care e mult, mult, mult mai […]

Lasa un comentariu