tactical block online de la Raiffeisen

cred ca e prima campanie ampla ce foloseste tactical block in online (au mai fost astfel de campanii insa punctuale pe 1-2 siteuri), ieri, toata ziua, mai multe siteuri din mai multe retele au rulat numai bannere Raiffeisen (minim 2 per pagina). Felicitari IM si Raiffeisen! Mai multe detalii la Doru .

promotiile online merg intotdeauna bine [link sponsorizat in campania de blogvertising]

8 Comentarii
 1. Stupid Guy spune:

  Mai, mai

  Da’ ce va place voua sa va mai rupeti in termeni de genul „tactical block”. Va credeti super inteligenti sau habar nu aveti despre ce vorbiti? Care din ele?
  Sau pur si simplu ai preluat termenul de la altul fara a-l verifica?

  Nimeni nu stie de „tactical block”, nici google : http://www.google.com/search?aq=t&oq=&num=100&hl=en&safe=off&rls=GGGL%2CGGGL%3A2006-18%2CGGGL%3Aen&q=%22tactical+block%22&btnG=Search

  Doar daca nu cumva te referi la baionete….

 2. Bob spune:

  @Stupid Guy – comentariul tau nu are nici o valoare constructiva. Nu stiu daca termenul folosit de Orlando este impamantenit in industria publicitara sau nu dar ma indoiesc sa nu fi observat vreodata la TV ca 80% din posturile romanesti au calupul publicitar in acelasi moment sau cand vreo trupa isi lanseaza la radio un single nou, el se aude pe mai multe posturi simultan.

  De bine de rau, reusita celor de la Raiffeisen & IM este de laudat. Este o dovada, ca o campanie bine facuta se poate bucura de colaborarea mai multor retele de publicitate online, lucru care sunt convins ca va fi exploatat din ce in ce mai mult.

 3. Stefan spune:

  @ Stupid Guy :
  http://blog.arbomedia.ro/flash/18.04.2007.tactical-block.html

  „Tactical block = grupare de bannere de pe aceeasi pagina, servite concomitent, care creeaza un impact pozitiv asupra utilizatorilor. Tehnica folosita in special in campaniile de lansare, care elimina de pe anumite pagini reclamele concurente prin achizitionarea de spatii pe toate pozitiile.”

 4. Henrich spune:

  La Raiffeisen unde scrie despre asta? Unde se poate inscrie?

 5. @Stupid Guy – stiu ce simti: acest domn „Doru” spune ceva de „out-of-the-crowd” din cauza lu „tactical block” care era cu frat’su la munca atunci cand ea a venit acasa sa afle ca vecinul de baga CPA la tot cartierul era de fapt copilul din prima casatorie a lu’ Gogu Leonora, plecata in America si devenita Google.

  Lasand gluma la o parte cred ca meritul pentru acest moment istoric il are Laurentiu Pop (am vazut ca l-a mentionat Doru) iar experienta acumulata la ARBOmedia in zilele ei bune isi spune acum cuvantul.

  Oricum, felicitari si la mai mare (tactical block mai mare… 10 etaje)!!!

 6. Bogdan: Sa zicem ca a fost … un efort comun. A fost practic una din stafetele pe care i le-am lasat lui Laurentiu la Intitiative, si ma bucur ca proiectul i-a reusit. Chiar azi ma dadeam pe blog la Iulian Comanescu si ma uitam ce frumos se vad cele doua bannere galbene pe site. :D

  Pentru carcotasii de mai sus – road block sau tactical block e totuna, iar termenul cred ca apare si pe la Yahoo sau la MSN in advertising kit. Nu ne rupem in termeni, dar e chestie de obisnuinta. E greu sa lupti cu romgleza, chair daca o mai intercalezi cu „sfarsituri de saptamana” la munte. Na, iti place cum am evitat cuvantul weekend?

 7. Andrei Rinea spune:

  IM fiind ce anume?

 8. orlando spune:

  Andrei,

  IM = Initiative Media, agentie media

Lasa un comentariu