Dragos Stanca va conduce divizia new media de la Realitatea Catavencu

Dragos Stanca (director general pe publicatiile print) va coordona direct si divizia new media de la Realitatea Catavencu am aflat de pe blogul lui Iulian Trasa . El il va coordonata direct la Marius Cristea (IQAds) care, cel mai probabil, va fi manager operational.

Anterior divizia new media de la Realitatea Catavencu a fost condusa de Cristi Ditoiu, acum manager pe Acasa.ro

9 Comentarii
 1. Imi place combinatia Dragos Stanca – Marius Cristea (emisfera stanga cu business-ul si vanzarea si emisfera dreapta cu dezvoltarile de produse si solutii online) si pot sa fac si un pariu. New Media va fi motorul de dezvoltare al Grupului Realitatea-Catavencu, sau in orice caz, va avea cea mai rapida rata de crestere din grup.

 2. iann spune:

  cred ca stirea era ca marius cristea va fi managerul operational ca banuiesc ca Diti ajunsese acolo inainte de achizitia iqads si care a fost strategia de integare/ extindere si cine cum inteles facut la moneyline etc

 3. orlando spune:

  Alexadru,

  care e miza pariului? :)

 4. Imi pun tricoul cu vacutele care fac sex, ca Mircea Badea, si apar cu poza pe site si declar ca sunt slab la previziuni?

 5. iann spune:

  eu vad ca azi raducu e pus pe pariat. a plusat si la varabiescu. zic ca miza trebuie marita la un ceva viral :)

 6. orlando spune:

  Alexandru, tin pariul insa eu zic asa, „New Media va fi motorul de dezvoltare al celor de la Catavencu, sau in orice caz, va avea cea mai rapida rata de crestere din grup”

 7. Interesanta nuanta. O sa meditez asupra ei.

 8. gigel spune:

  catavencu sucks, looseri, cei de la realitatea web sunt trasi in jos de reclamele de pe gruprc.ro gazduite de „profesionisti”.

 9. […] Realitatea un video cu ce haos e pe Baneasa. In lista cu fisierele atasate stirii apare numele lui Dragos Stanca, fost director Publimedia, actual sef pe print la Realitatea […]

Lasa un comentariu