cifre din ultima saptamana

– 50 mil euro e pretul Evenimentului Zilei, se pare ca acesta ar fi fost raspunsul la intrebarea, cat costa? adresata de noul miliardar Dinu Patriciu, via Tolontan, unde gasiti si dezmintirea Ringier cum ca Evz ar fi de vanzare;

– asa cum Roby a prezis, in top 4 Trafic.ro gasim 3 siteuri de sport, Gsp.ro, Prosport.ro, Sport.ro, fiecare din ele depasindu-si in aceasta saptamana recordurile de audienta, 152,309 unici/zi pt Gsp, 130,007 unici/zi pt Prosport si 125,471 unici/zi pt Sport.ro;

– am ajuns la aproape 100,000 de spamuri pe blog (98,274 mai exact) conform akismet;

– Promotor.ro este la un pas de 50,000 unici/saptamana dupa ce a reusit +10,000 unici miercuri iar Automarketul celor de la Imedia a depasit 100,000 unici/saptamana, motiv evident de satisfactie pt Rachad . Speram ca Promotor (relansat in aceasta primavara) sa depaseasca Automarket pana la finalul anului :)

– Go4it.ro ajunge la ~ 25.000 unici/saptamana depasind site-urile Level.ro sau Xtrempc.ro;

6 Comentarii
 1. flirt spune:

  ma mir cum go4it au atatia useri

  ca situ se incarca suuupeeer faaaast…. not! :D

 2. Argumente psiho-demografice ca suntem un neam de sportivi… sau de iubitori ai sportului sunt puternice… cu siguranta cursa de Formula 1 si Festivalul International de Sah de la Predeal au facut ca traficul sa ajunga la cer in ultimele zile.

  Ma sperii cand ma gandesc la cifrele de la iarna cand va incepe patinajul artistic.

 3. add spune:

  explicatia e ca iq minim -> fotbal, majoritatea romanilor -> iq minim

 4. E absurd sa evelueze cineva Evenimentul zilei, sau orice alt cotidian din Romania, la 50 de milioane. Cu banii astia iti faci un trust mai puternic decat Ringier Romania, in maxim un an de zile. Important e doar sa angajeze vreo 10 creiere care sa fie „the best of the best” si sa ii lase sa faca treaba. Ma uit la ce am fost capabil sa fac eu, cu niste investitii destul de modeste, si pot sa extrapolez unde as fi daca as avea 5, nu 50 de milioane. In contextul asta, 5o de milioane mi se pare o suma absurda. Sa nu uitam ca firme ca Vodafone baga vreo 10 milioane in publicitate, tot bugetul lor net. Deci cu 10 milioane tii un mega-brand in Romania. Despre ce vorbim??

 5. criserb spune:

  Atentie la „akismet” – se intample sa bage in spam comentarii care nu ar trebui sa fie acolo ;)

 6. fabius spune:

  Nu face EvZ 50 de milioane nici daca vinde organele angajatilor. Dar, cine stie, poate cineva reuseste sa-mi arate ca gresesc.

Lasa un comentariu