fraza zilei

„muncesti pana la 50 de ani ca sa faci bani iar apoi stai si-i cheltui pe medicamente + doctori ca sa repari ce mai poate fi reparat”

12 Comentarii
 1. Bogdan spune:

  Fara suparare, dar asta e veche …

 2. fabius spune:

  fara suparare, dar asa e !

 3. ania spune:

  …daca mai poate fi reparat…

 4. nelu spune:

  Pana la 60 de cureti, ca sa nu mai primesti pensie.

 5. Iulian Toma spune:

  mihail vartosu, ex Grey, la 58 era la ora 8.30 la birou. Zilnic! nici acum nu sta acasa. Cam frustrant pt tanara generatie care vine la 10 in multe firme.

 6. Andrei Rinea spune:

  Usor offtopic : bagati bani in pensii private si fentati statul cu contributia la pensia de stat cat puteti pentru ca una din diferentele dintre pensia de stat si cele private e ca daca mori in a 2-a zi de pensie de la stat iei ceva care incepe cu m si are patru litere pe cand la pensia privata macar urmasii pot beneficia. La pensia de stat urmasii fie iau ceva din patru litere fie ceva format in proportie de 90% din ceva din patru litere.

 7. Adrian Soare spune:

  La peste 70 de ani De Vany ala arata ca de 40

 8. Mai sunt si cele doua carti scrise de Jean Carper, „Cum sa opresti imbatranirea” si „Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului”.

  Costa in total 50 de ron dar valoreaza mult mai mult. Sunt aparute la Curtea Veche si se gasesc in Diverta

 9. zmeura spune:

  poti sa muncesti ca sa faci bani si fara sa te stresezi prea tare. bine, e usor utopic ce spun eu, dar cred ca exista cazuri.

 10. @zmeura: dap, e utopic ce zici tu (cred eu)

 11. mihai spune:

  > La peste 70 de ani De Vany ala arata ca de 40

  Mai degraba ca un tip de 70 de ani care incearca sa arate ca unul de 40. Nu degeaba se spunea mai demult „sa stii sa-ti porti varsta”. Sau poate „youth is the new black” :)

Lasa un comentariu