So …

– Marius Pahomi pleaca in cele din urma de la Vodanet pt a se ocupa de internet la Mediaedge:cia. Mai mult ca sigur ca isi va reactiva si blogul zilele urmatoare;

– si despartirile pot fi frumoase, comunicatul dat de Leo la despartirea de Carmen Tiderle, unul din cei doi creativi Burnett, e de pus in rama;

– Protv nominalizat la premiile Emmy, mai exact Stirile Protv sunt nominalizate cu reportajul despre tibetanii ucisi de granicerii chinezi. E o premiera, nici o alta televiziune romaneasca nu a mai fost nominalizata pana acum, mult succes!

– Banco de Gaia vine in Delta, la Sf Gheorghe mai exact, la Delta Music Fest. din pacate nu voi putea ajunge, daca va place ambient dub mergeti iar daca nu ati ascultat pana acum va recomand  sa incepeti cu Last Train to Lhasa ;

– se pare ca „nebunia” iPhone se muta in Europa, DailyBusiness mi-a trimis chiar alerta pe subiect :), operatorii pariaza mult pe acest „cal” incat sunt dispusi sa cedeze 10% din veniturile generate de cei care vor cumpara iPhone-ul. Zoso spune ca Vodafone il va aduce in .ro, mai cititi despre subiect la Adrian Spinei si Manafu . Sincer nu mi-as paria banii ca iPhone-ul va avea si in Europa acelasi succes ca in State … de vazut;

– Tot din DailyBusiness un subiect hot (btw, am vazut ca au fost citati de Realitatea si Cotidianul ceea ce mi se pare interesant pt un site, se vede mana lui Mihai si scoala ZF :)), criza de personal din agentiile media, subiect prefatat – atat de artistic – acum ceva vreme de Razvan Varabiescu pe blogul personal;

– YouTube lanseaza un serviciu interesant de publicitate in clipuri, detalii la Manafu si Adrian Spinei, promit sa revin pe subiect.

So …

5 Comentarii
 1. add spune:

  – Leo chick e chiar simpatica
  – aia care au nominalizat stirile proTV la niste premii au vazut vreo editie?
  – e criza de personal in media ca nu sunt oameni formati pentru asa ceva. dupa revolutie nu erau economisti si au mers toti la ASE, apoi nu erau avocati si au mers toti la drept, apoi la poli, acu or sa se apuce de media.

 2. Mihai spune:

  Poti sa mai adaugi si Gazeta Sporturilor si Gardianul la lista care ne citeaza, Orlando :) Multumim pentru aprecieri, intreaga echipa face eforturi pentru a fi incet-incet descoperiti ca o alternativa viabila la presa traditionala.

  Cat despre iPhone, e un subiect care intr-adevar starneste cam mult entuziasm, pentru o piata (romaneasca) unde prea putina lume chiar l-a vazut in realitate :) Daca am avea si noi un Apple Store macar pe jumatate fata de cel din San Francisco altfel ar sta treaba.

 3. Iulian Toma spune:

  Orlando,
  Comunicatul Leo era de vreo 2 ori mai mare. Am dat o stire din el. e pe tzeava Interviul in care spune de ce pleaca :)

 4. […] In Agen?iile de media se vorbe?te despre o criza acuta de personal. Au relatat despre asta : http://www.dailybusiness.ro , Orlando si Varabiescu . Daca va intereseaz? subiectul evident. […]

 5. Dan spune:

  Este criza de personal valoros peste tot in ROmania si nu numai.
  Discut cu oameni din State, Germania , Austria , Olanda etc. si au aceleasi probleme.
  Oameni buni nu se gasesc pe toate gardurile.

  Avind in vedere ca totul trebuie planificat, inclusiv strategia de dezvoltare a unei firme media, cred ca ar fi bine ca acesti mari manageri sa isi creasca oameni, daca scoala nu ii pregateste asa cum trebuie si sa elimine riscul ridicat si provocat de plecarea persoanei in care sta acea firma.

  Ar fi bine ca aceste asociatii de profil sa se ocupe de un lobby in cadrul scolilor, asftel incit sa schimbe putin programa si sa ajunga studentii sa lucreze cu tehnologii/know how apropiat de cel ce se foloseste in realitate.
  Intotdeauna pestele de la cap se impute, asa ca aceasta criza este provocata de criza managementul bun,ce nu se face prin multe firme.

  Am avut Iphone . Nu l-am putut folosi in Romania pentru ce aveam nevoie in acel moment, asa ca l-am donat unui amic din State sa il foloseasca.
  Cu siguranta ca telefonul este ceva special, la fel cum sunt si MiniMacurile si alte produse create de Apple.
  In Romania avem magazinul pe care il meritam.
  Nu s-au vindut multe Macuri pentru ca erau scumpe si nu erau softuri piratate pentru el.
  Acum cu minimacul sunt sanse mai mari sa se vinda pentru ca este pe Intel si poti sa pui si Windows si Mac OS .
  Cei de la Istyle.ro cred ca se straduiesc sa faca un Apple store atit cit pot.

Lasa un comentariu