Promotor.ro testeaza consumul la Skoda Roomster

Colegii de la Promotor.ro testeaza saptamana aceasta, impreuna cu doi useri ai siteului, consumul pentru Skoda Roomster. Cred ca e primul test realizat de un site la care participa si useri/vizitatori ai site-ului respectiv, cu ei plecand in „excursie” si redactori de la Go4it.ro, Apropo.ro si Descopera.ro. Povestea lor o gasiti pe Promotor.ro .

8 Comentarii
  1. Marius Ciocan spune:

    Cool. Tare-s curios daca o sa le dea mai putin decat mi-a dat mie… cu 1.4 TDI de 80CP, 4.5l la 100km. Detalii si video aici: http://www.youtube.com/watch?v=X_gGZ_PXynA

  2. observam spune:

    A devenit oare blogul tau personal, Orlando, un instrument de promovare si marketing pt ceea ce faci / locul unde lucrezi acum? Asa se pare…. Desi pare interesant totul, este mai degraba un „tip” din partea MediaPro despre noile gadgeturi, decat un blog personal / pareri personale…. – nu ca ar fi ceva gresit in asta.

  3. orlando spune:

    e buna intrebarea Observam :)

  4. Neofitul spune:

    „observam” mi-a luat-o inainte.
    Si daca e instrument de marketing nu e cel mai bun. Imi amintesc de un responsabil de site care pentru a creste in trafic isi puneal linkul site-ului in status la yahoo.
    Mai degraba un instrument de PR :)

  5. Alex spune:

    daca nu iti place ce citesti nu mai intra pe blog, observam. eu il inteleg pe orlando, in masura in care si pentru mine jobul este o parte foarte mare din viata mea. si mutarea la mpi a fost un pariu personal. deci, din punctul asta de vedere, chiar vreau sa citesc ce proiecte mai face.

    eu zic ca testul de roomstere nu e un proiect foarte reusit e un inceput foarte interesant, din care se pot invata multe.

  6. […] orlando’s blog, comentariu: A devenit oare blogul tau personal, Orlando, un instrument de promovare si marketing pt ceea ce faci / locul unde lucrezi acum? Asa se pare…. Desi pare interesant totul, este mai degraba un “tip” din partea MediaPro despre noile gadgeturi, decat un blog personal / pareri personale…. – nu ca ar fi ceva gresit in asta. […]

  7. observam spune:

    touche, mr. alex. Nu am nimic impotriva MPI si a produselor si stirilor lor – ei sunt tari in ceea ce fac si, daca ar fi sa o zic asa, aceste produse scoase de ei sunt de fapt CERUTE de piata: fie ca ei le pun online sau altii fac asta, nu prea conteaza(probabil). Dar intrebarea mea este: este acesta un blog personal, instrument de PR sau marketing pentru MPI pentru a atinge blogosfera romaneasca?
    Sunt de acord insa cu faptul ca, daca ti place ceea ce faci(ceea ce majoritatea din noi practicam), te identifici cu munca ta, o traiesti, o… bloguiesti! :) BLOG ON!

  8. criserb spune:

    @Marius Ciocan – cu siguranta o sa le dea mai putin decat ai reusit tu. Eu am scos cu un 1.9TDI un consum de 3.4 l/100 iar consumuri in jur de 4% scot uzual.

Lasa un comentariu