Confirmari

In Zf-ul de azi Calin Fusu confirma faptul ca fondurile Tiger Global Management si Wouwer au devenit actionari Neogen, iar in Wall Street se confirma stirea cu intrarea Tiger in eJobs, citez  „O simpla eroare a casei de avocatura Tuca, Zbarcea & Asociatii a confirmat in cursul zilei de luni ca actionarii site-ului de recrutare online eJobs.ro au vandut 30% din companie catre fondul american de investitii Tiger Global Management pentru suma de 4,2 milioane de euro.” Wall-Street este detinut de Internet Corp unde actionari sunt Liviu Dumitrascu si Dani Tatar (ambii actionari eJobs) + Mihai Seceleanu .

Apropo de aceste achizitii, Antonio vorbeste de disparitia concurentei iar eu cred ca aceasta va deveni si mai acerba … mai tine cineva pariul? :)

7 Comentarii
 1. Piticu21 spune:

  Sa fie oare buturuga mica care va rasturna carul mare? Iar Neogen nu va cumpara trilulilu?

 2. mihai spune:

  Orlando, Wall-Street a confirmat intrarea Tiger in actionariatul eJobs si in cel al Neogen in urma comunicatului remis redactiei de catre Biris Goran – de fapt, este chiar „atasat” articolului, aici, nu datorita implicarii lui Liviu si Danny in InternetCorp ;-)

 3. mihai spune:

  Cu alte cuvinte, Wall-Street nu a avut acces privilegiat la alte informatii decat cele disponibile public ;)

 4. Calin F. spune:

  ZF-ul are niste probleme cu terminologia,

  „a prelua” este cu totul altceva decat „a face o investitie minoritara in”..

 5. orlando spune:

  Dap Mihai, scuze daca se intelege altceva, ce vroiam sa subliniez este ca daca Wall Street, care e detinut de cei doi owneri eJobs a anuntat atunci inseamna ca e adevarat :)

 6. Sorin spune:

  Cred ca Ziarul Financiar, la fel ca toata media din Ro, a ajutat Neogen sa se vinda bine acum . Fie doar minoritar transferul de parti sociale/ actiuni .
  Oricum cred ca vor deveni majoritari daca le va merita, sau vor face „exit” rapid daca vor vedea ca au bagat banii pe degeaba. Cred in a doua varianta :) .

 7. […] Global Management, fondul de investitii ce activeaza si pe piata din .ro, si-a vandut participatia de 15% din Mail.ru catre Digital Sky Technologies, un […]

Lasa un comentariu