cifra zilei

vine de la eMag … de fapt ce zic cifra zilei e cifra saptamanii, a lunii, a trimestrului: 16.5 milioane euro vanzari eMag pe primul trimestru din 2007. Via Hotnews

P.S. cu 70 mil anul asta se duc sub Altex/Domo/Flamingo-Flanco, corect? :)

9 Comentarii
  1. Intra pe eMAG.ro pe homepage …stirea zilei era mult mai importanta decat cifra aia :)

  2. orlando spune:

    Bravo Radu, felicitari, super realizare! oricum, cifra de 70 mil si probabil locul 3-4 la finalul anului in top retaileri pt un ecommerce mi se pare stirea anului.

  3. Calin F. spune:

    dincolo de cifre, cred ca o super-realizare este brandul..
    eMag = comert online in Romania..
    priceless :)

  4. Ma fac eu mare si puternic, adun o echipa de 150 de oameni si va concurez Radu .. :)

  5. mie mi se pare ca creste prea incet piata online in Romania. Inca nu poti vinde rentabil si eficient decat putine tipuri de produse.

  6. Fluture spune:

    Poate ne spuneti ceva si despre profit… asa, de curiozitate:-)

  7. eu am tot cumparat si o sa mai cumpar de la emag…o singura data am avut o problema cu ei, cand am cumparat un UPS cu management si defapt era fara….am scris, am sunat, dar degeaba…nici macar scuze….intr-un final au mutat produsul la „UPS-uri fara management”… macar atat, sa nu mai pateasca si altcineva ca mine…

  8. Andrei Popescu spune:

    Exact. Si eu am cumparat ups v-mark de la emag si scria ca stie management si de fapt nu avea. Dar am primit banii inapoi.

  9. Consumator spune:

    Despre ce comert electronic vorbim, cand liderul de piata, http://www.emag.ro, foloseste doua firme ca sa poata da tepe in liniste?! Am un prieten care a lucrat acolo si a plecat satul sa-i tot mute cartea de munca de pe o firma pe asta pentru aranjamentele lor interne. Teparii au o firma Emag International care detine situl http://www.emag.ro, ca sa fie totul curat si sa gaseasca niste fraieri de afara care sa il cumpere ca bun si o firma Dante International pe care isi tot plimba angajatii, nu platesc taxele si impozitele la stat (da, evaziune fiscala se cheama) si dau tepe la furnizorii mai mici de care nu au nevoie.
    Iata si exemple de tepe, doar cateva …
    http://www.tmb.ro/dosare_ecris.php?id_dosar=300000000133032
    http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=303&d=MzAzMDAwMDAwMDAwNDQ0MDc*

Lasa un comentariu