de sezon

– Paypal in .ro, mai multe la Ionut

– Bestjobs ofera posibilitatea de a posta anunturi gratuite … de urmarit reactia eJobs/Myjob

– Yahoo inchide serviciul de licitatii … focalizare 

13 Comentarii
  1. Fluture spune:

    Neogen a avut multa vreme chestia asta cu primul anunt gratuit (o singura data, pentru o singura firma)… Acum poate doar o promoveaza mai mult.

    Cat despre Yahoo… inca putin si-l cumpara Fusu:))

  2. PayPal in .ro e cea mai buna stire a saptamanii, desi inca nu poti decat sa trimiti bani, nu poti primi. Dar se va rezolva si asta. E de bine.

  3. el spune:

    in ce retzea e rol.ro?

  4. Zoltan spune:

    Sincer, nu stiu ce urmaresc cei de la neogen cu aceasta miscare… Vor sa faca un serviciu suportat in totalitate din reclame????

  5. […] Mai multe detalii despre consecintele pozitive ale acceptarii conturilor PayPal in Romania la DadaMedia, Ionut Oprea, Nerve.ro, Dragos Manac, Orlando Nicoara, Mircea Scarlatescu, Radu Ionescu, Subiectiv.ro, Oradeanul.ro. […]

  6. ciocan spune:

    se pare ca nu poti primi bani prin optiunea „send money”, dar „merchant tools” functioneaza. e un start.

  7. […] Anunturi gratuite de la BestJobs BestJobs ofera acum anunturi gratuite (cam tarziu parerea mea … dar e un pas bun) [via Orlando]. Sah la eJobs asteptam raspunsul. […]

  8. Adina spune:

    Re. pt. el: Rol.ro se vand direct. Daciana Paraschiv e responsabila.

  9. Daciana spune:

    Pt.el: ROL.RO se vinde prin reteaua proprie: Adtarget-ROL.
    Amanunte pt. cei interesati la adresa de e-mail: daciana@rol.com.ro

  10. Ma bucura stirea cu Paypal. Desi am un card valid de la ING, l-am creat special pentru cumparaturi pe Internet, nu imi accepta. E un card Visa Electron. Care-i baiul cu el? :P

    Si da, cand o sa avem sansa de a primi bani de la Paypal o sa fie si mai bine. E ceva!

  11. De fapt am acest cont cam de o saptamana…

  12. crizatu spune:

    Facut cont, baietii luat 1,5 euro, eu luat cod, bagat in pagina, devenit utilizator verificat. O saptamana mai tarziu, eu incercat sa cumparat ceva de pe net, cu Paypal. Surpriza – account limited. Please fax an utility bill as a proof of address to the following fax number. Poftim? Eu stau in gazda. N-am nici o factura pe numele meu. I-am intrebat daca le pot trimite buletinul, ca si pe ala e adresa. Au zis nu. Why? Because. Damn Paypal!

  13. Nelu Lazar spune:

    @crizatu:”Utility bill” (factura utilitati), impreuna cu un „photo id” (act de identitate cu fotografie) sunt singurele documente legale care pot demonstra ca adresa furnizata („billing address”) este cea corecta si se potriveste cu cea a bancii de la care ai card-ul/contul inregistrat pe PayPal. Chiar daca stai cu chirie, e bine sa transferi utilitatile pe numele tau. Nu cred ca necesita un efort deosebit, in plus cumparaturile online platite prin PayPal vor fi mai placute. Succes!

Lasa un comentariu