So Long, Marianne

sunt in mood Leonard Cohen azi …

– vineri seara party for bloggers, un eveniment reusit din toate punctele de vedere, locatie de nota 10, muzica „misto”, organizare ok, oameni pe care nu-i vazusem de multa vreme, cu unii am stat de vorba cu altii nu am apucat. anyway, dupa Internetics acest festival e bine venit atat pt cei care au bloguri cat si pt industria online din .ro;

–  Business Magazin da drumul saptamana aceasta la un proiect interesant de care Dan mi-a vorbit la finalul anului trecut, recenzii ale celor mai de succes carti de management/business. o idee interesanta, nu?

– saptamana viitoare un alt eveniment „marca” Manafu, PrForum la care colegul meu Ionut este blogger oficial;

– Ciprian Stavar dupa ce a intrat in The Group face o analiza a ceea ce s-a mai intamplat in ultima perioada si isi da cu parerea despre ce va fi anul asta in online … bile negre Vivi, Manafu, Webstyler, MPI/Ionut, Neogen, bile albe pt Vodanet, Mihai Seceleanu, Netbridge, ROL si Arbomedia. gheata la mal pt Val/Adevolution sau cel putin asta am inteles eu :);

– si da, preferata mea, pe 8 martie, Alka blocheaza tot spatiul publicitar ce vine din .ro de pe Yahoo!Messenger ?i Yahoo!Insider pt proiectul „Alka – O zi perfecta” … si iata cum un (alt) fmcg intelege importanta onlineului in mixul de comunicare. 

4 Comentarii
  1. neghina spune:

    depinde cum fac recenziile

    daca va fi tot in stilul cuminte/sa nu suparam clientii de publicitate nu vor avea mare succes

    initiativa lor ar putea fi speculata de o editura pe faza, sa inceapa sa traduca masiv

  2. cred ca nu a iesit chiar ceea ce vroiam cu analiza. adica incerc sa nu dau rezolutii, am spus si eu cum vad lucrurile, printre picatele de timp liber/ocupat.

    chiar asa pare ca am dat bile negre….? haide sa spunem ca erau doar putin gri… :) adica as vrea sa fiu constructiv. e chiar misto cum se misca onlineul la noi, poate doar putin prea incet…opsss iarasi o dau in bile negre…

  3. orlando spune:

    negru, gri, ideea e ca nu erau albe :)

    neghina,

    uite ce zice comunicatul de la publimedia:

    Elaborate sub forma unor recenzii extinse, rezumatele vor avea 12 pagini si vor sintetiza ideile principale ale lucrarilor cu influenta in mediul de business anglosaxon si care au aplicabilitate practica. Revista Business Magazin publica in premiera in Romania acest format de recenzii cunoscut sub titlul de “executive summaries”.

    Rezumatele vor avea coperta proprie si vor fi inserate in mijlocul revistei. Ele vor putea fi desprinse si arhivate separate iar in editia din 7 martie revista BUSINESS Magazin va fi insotita de O MAPA SPECIALA pentru ARHIVAREA COLECTIEI.

    Editia din 7 martie a BUSINESS Magazin va contine un rezumat al cartii “The Well-Timed Strategy: Managing the Business Cycle for Competitive Advantage” (Wharton School Publishing), de PETER NAVARRO, profesor de administrare a afacerilor la University of California, Irvine.

  4. Da, am scris si eu acum ceva vreme despre Alka pe Yahoo. O chestie super faina.

Lasa un comentariu