Libertatea trece la SMI

Iulian anunta ca Libertatea.ro va fi vanduta de la 1 aprilie de catre Evelin la SMI iar Prosport.ro va ramane la Boom. Libertatea e al doilea site Ringier, dupa Capital, care trece la SMI. Siteurile Ringier vor fi impartite intre Arbomedia (EVZ), SMI (Capital si Libertatea) si Boom (Prosport).

8 Comentarii
  1. Radu spune:

    Interesanta miscare pentru Ringier. Stie cineva cine a facut site-ul de la libertatea? Cumva Softwin?

    Orlando, de ce crezi ca a ramas Boom pe prosport.ro? E o competitie cu cartile pe masa promovata de Ringier sau Netbridge e in cadere libera?…

  2. Cred pe de o parte ca Ringier ‘nu isi pastreaza ouale in acelasi cos’ dar clar testeaza si piata sa vada unde au cele mai bune servicii.
    Ringier este jucator important mare, isi permite sa faca astfel de cercetari de piata… live.

  3. andreic spune:

    Media Consulta, firma de PR a lui Craiu, directorul executiv de la Jurnalul national, are reclama pe prima pagina din Adevarul. Apropiere Voiculescu-Tariceanu??

  4. Dan spune:

    Cred ca SMI incepe sa faca treaba, dar mai are pina sa fie macar aproape de nivelul Boom/Arbo. Intr-adevar, Ringier isi permite sa testeze, sau poate ca le-a placut rezultatul obtinut cu Capital.ro?
    In fine, Media Consulta, care vinde spatii TV si print, ar vrea sa fie mai vizibila si de aceea ruleaza campanii zilele astea. Desi consider ca trustul ar fi avut de castigat daca vindea reclama un vanzator specializat.

  5. orlando spune:

    Radu,

    se speculeaza mult insa cred ca Prosport a ramas la Boom in special datorita drepturilor pt online de la meciurile din liga 1, vezi tv.prosport.ro.

    Dan,

    hai sa spunem ca un cuvant greu, da’ greu, in trecerea Capital si Libertatea la SMI l-a avut expunerea de care vor beneficia pe Tvr.

  6. Vlad Popa spune:

    Cred ca testul abia acum incepe. Cele 2 luni de cand este Capitalul la SMI au un consum redus.
    Libertatea este o problema din punct de vedere vanzari pentru ca are un trafic foarte mare pe care cu greu il pot vinde in proportii importante (peste 20%).
    Era normal sa plece de la Boom pentru ca sunt mai multe ziare destul de importante reprezentate de Boom, probabil cel mai important fiind Jurnalul.
    Orlando a subliniat un dezavantaj important al AdEvolution (si Netbridge), fiind regie de vanzari exclusiv online, nu poate oferi la fel de mult ca o regie care vinde si alte media.

  7. […] 1. Radu Ionescu 2. Orlando Nicoara 3. Succes dublu […]

Lasa un comentariu