resursa de fun (aproape) 2.0

ma stiu cu Marius de prin 2002 daca-mi aduc bine aminte, era extrem de activ pe atunci pe forumuri si la un moment dat era extrem de insistent in a-mi solicita sa includ Resursa in reteaua Boom. cred ca atunci i-am spus de ce cred eu ca siteul ar fi greu vandabil si i-am dat cateva sfaturi despre ce ar trebui sa schimbe … intre timp Marius a intrat (cu succes) in ecommerce, si-a deschis o firma de web design si SEO, a mai schimbat 2-3 layouturi la rdf … iar azi am vazut o versiune brand new, nu chiar 2.0 insa cu un layout curat si cu o structura bine optimizata pt search engine-uri. ca de la „scoica” la „scoica” felicitari si succese.

7 Comentarii
  1. Ce a facut Marius in zona de ecommerce? fungifts.ro ?

  2. zoso spune:

    fungift.ro

  3. Marius Ciocan spune:

    Mercic frumos Orlando ;)

    Iar pe parte de ecommerce ar fi in ograda proprie FunGift.ro (sau FunGifts.ro ca nu are prea mare importanta), FloriInConstanta.ro (care pregateste pietei o ditamai surpriza) si inca un magazin in maxim o luna, B2B insa.

    Plus alte cateva dezvoltate pentru altii, din care cel mai drag imi este MyMovie.ro

  4. Silviu Vert spune:

    Marius, sunt abonat la newsletterul RDF din 2003 si pe atunci imi placea site-ul foarte mult. M-ai dezamagit insa cand mi-am dat seama ca a devenit mai mult un generator de trafic pentru FunGift. Asa cum jumatate.ro e pentru Elanko.

    Cum surse de imagini si povestiri haioase se tot gasesc acum iar varianta noua nu aduce nimic original, probabil ca strategia ramane aceeasi. Din pacate.

    Altfel, felicitari pentru FunGift. Ai chestii interesante pe acolo ;)

  5. Marius Ciocan spune:

    Silviu, RdF are 5 ani. FunGift.ro are un an si ceva. Fiecare are evolutia lui…
    Nu neg ca FG este inca un mod de a monetiza RdF.ro. Am spus-o de fiecare data. Dar NU acesta este scopul principal. Scopul lui RdF este sa fie primul site de divertisment din .ro

    Daca nu la numar de vizitatori, macar la calitatea traficului.

    In incheiere iti multumesc ca esti abonat la newsletter din 2003. Asta inseamna ca ai trait langa mine toate bucuriile mele din ultima vreme (nasterea lui Andi, venirea langa noi a beagle-ului Funny, etc)

  6. Florinel spune:

    „FloriInConstanta.ro (care pregateste pietei o ditamai surpriza)”.
    Going national? (poate nu e chiar surpriza).

    Legat de rdf, Felicitari! si spor la treaba (cateva hint-uri le ai pe blogul lui Razvan Pop, in postul dedicat aceluiasi subiect).

Lasa un comentariu