Monster in .ro

chiar daca e o stire cu iz o nuanta de pr trebuie remarcata deoarece probabil in maxim 2 ani vom avea Monster.ro. Asadar Monster alege eJobs ca reprezentant unic in .ro, vestea vine dupa ce cei de la eJobs anuntasera 1 mil usd cifra de afaceri pe 2006. Via Vivi , a mai scris si Ionut despre asta.

Later update: EVZ scrie astazi un articol despre subiect, am selectat mai jos cateva pasaje interesante:

Cel putin deocamdata, legatura eJobs cu Monster.com nu va presupune inghitirea liderului local, dupa cum sustine Liviu Dumitrascu, directorul general al site-ului de recrutare.

Tot ce putem spune este ca, in acest moment, nu este vorba de niciun fel de vanzare de actiuni si ca suntem deschisi si proactivi catre orice oportunitati care apar in piata de recrutare on-line”, explica Dumitrascu. Daca ar fi sa-si vanda in acest moment compania, seful de la eJobs spune ca ar putea incasa cel putin 15 milioane de dolari. „Pentru ca oferte exista”, conchide Dumitrascu.

9 Comentarii
  1. marius spune:

    bravo Daniel, bravo Liviu,
    un bravo mai mic pentru orlando. e cu iz de pr.
    am pretentii mari la ce citesc pe orlando.ro. de aici imi iau stirile.
    felicitari in schimb pentru fair-play. e mare lucru, in ziua de azi.
    jos palaria,
    m

  2. EJobs are o cifra de afaceri de 1 mil USD. In schimb nu si-au permis un graphic designer sa le faca niste backgrounduri si niste butoane. Sau poate au inceput sa atace careerbuilder.com prin plagiat ( ca tot este la moda), principalul competitor al Monster in State.
    Radu prin Podio ar trebui sa ii ia un interviu lui Liviu Dumitrascu legat de activitatea de Copy-Paste. Oricum, nici cu Neogen nu imi e rusine. Au, sau aveau, un atasament extraordinar de Kelkoo.com.

  3. Am dat si eu stirea, eu cred ca e un semn ca se misca lucrurile in .ro, iar miscarea voastra de acum cateva zile cu Neogen incepe sa aiba din ce in ce mai mult sens Orlando ;)

  4. marius spune:

    Mircea, ai dreptate. Mai multa decat crezi.
    orlando, scuze daca pare ca-mi fac pr la blogul meu pe blogul tau.
    asa e ;)

  5. Ionut Oprea spune:

    Urmatorul pas pentru Monster poate fi chiar sa achizitioneze BestJobs, nu eJobs. Acum doar isi pregateste terenul pentru asta, ii masoara concurenta, si investeste in ea pentru a-i eroda pozitia. E o varianta, nu? ;)

  6. marius spune:

    E la fel de plauizibila ca si achizitia Google de catre Yahoo.
    Sau ca afirmatia ca in PR se vede strategia.
    Vorbim de PR facut profi, evident.

  7. orlando spune:

    urmatorul pas va fi urmatorul pas, sa speram ca o sa mai fim prin zona sa-l comentam.

  8. adiz spune:

    avand in vedere ca acum 3 luni orice cautai gaseai google spam de la ejobs inclusiv de-alea cu AA, BB, CC, DD, … si nu i-a raportat nimeni bravo lor ca au ajuns asa departe ….

  9. Smile spune:

    50 % din anunturile de pe ejobs.ro sunt de reprezentanti Avon si .. altele de genul:

    http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/angajam-fete-pt-activitate-videochat/121046


    cum sa-ti gasesti job pe astfel de site???..
    RUSINE!!

Lasa un comentariu