NCH incepe sa vanda

ZF-ul publica o stire cum ca Broadhurst, fondul de investitii gestionat de NCH, discuta sa vanda Elpreco si Electroaparataj. Dupa stiinta mea negocierile pt Elpreco s-au oprit in vara, batusera palma insa pana sa se inchida actele s-a cerut un pret mai mare (piata crescuse), pret pe care cumparatorul a refuzat sa-l dea. Tot dupa stiinta mea ELJ-ul e vandut, cele 7 hectare de teren pe care sta uzina/intreprinderea din zona Stadionului National/Vatra Luminoasa fiind extrem de atractive pt multi investitori.

Saptamana trecuta Lindsell, un alt fond gestionat de NCH, si-a vandut participatia la Oltchim iar in urma cu doua saptamani fondul a mai vandut un teren in zona Lujerului.

Pana acum NCH a facut doua exituri majore, vanzarea catre Cargill a Comcerealurilor si vanzarea catre Sidex a portului Romportmet din Galati.

P.S. Chiar daca incepe sa vanda nu cred ca previziunea lui Radu cum ca Netbridge (controlat de NCH) va face exit total pana la finalul anului se va adeveri.

4 Comentarii
 1. Fluture spune:

  Orlando, NCH vinde pentru ca a venit momentul exit-ului. Au facut investitii masive, trebuie sa arate investitorilor ca fac profituri, ca promisiunile sunt onorate (cu varf si indesat chiar).

  NCH face rost de lichiditati ca sa cumpere altceva… sau ca sa atraga si mai multe lichiditati de la noi investitori.

  Nici eu nu cred in previziunea lui Radu. Insa e clar ca pe o piata prea competitionala, interesul celor de la NCH in Netbridge va scadea considerabil, pana cand se vor plictisi de-a binelea si vor vinde la un pret mic. Poate chiar lui Fusu:)

 2. orlando spune:

  Stiu Bogdan, e normal sa vanda era doar o constatare.

  nu vor vinde Netbridge-ul, chiar daca inca sufera Netbridge are niste site-uri extrem de competitive pe categoriile lor, Okazii, Sentimente plus Trafic.ro + nu uitati de Active Soft care are Clopotel.ro, Referat, SfatulMedicului, Ziare.com, Studentie etc, etc. In cel mai rau caz s-ar reorganiza daca se opreste conducta VelPitar/Winmarkt/United Capital.

 3. […] 2007 incepe cu vanzari puternice, NCH o gramada, cum ne spunea deunazi Orlando, iar azi e randul lui Dan Ostahie care vinde Altex si ale firme din proprietate. Cred ca oamenii astia s-au saturat de peisajul nostru "european" si viseaza la multe Pina Colada. […]

 4. victor spune:

  electroaparataj e situata semicentral (la doi pasi de piata iancului) are un teren mare-mare si frumos, oficialii locali spun mai de mult timp ca unitatile industriale nu au ce cauta in buricul targului, iar pretul metrului patrat de apartament nou construit nu se va opri prea curand din crestere…iata o ecuatie completa

Lasa un comentariu