Doru schimba tabara

un an nebun pt online se incheie cu plecarea lui Doru Panaitescu de la Arbomedia (regie) la Initiative Media (agentie). Succes Doru. Via Decent . au mai scris Vivi si Iulian Comanescu

9 Comentarii
 1. Dan spune:

  Raman la parerea mea ca oamenii se simt mai incorsetati in companii mari oricate beneficii li s-ar oferi :-) Inca nu simti nicio presiune? :-))

 2. Interesant este ca „tabara” nu-i o alta regie ci o agentie… in 2007 clientii de online vor fi mult mai pretentiosi :)

 3. Hrisant spune:

  Eu am cerut acum o luna o oferta de pret de la compartimentul lui Doru din ARBOmedia si am avut surpriza sa primesc cel mai tarziu raspuns de pe piata ( probabil de la o subalterna a lui). Pe de alta parte raspunsul nu a fost la obiect (indicasem in cerere ca rog sa nu-mi ofere publicitate contextuala dar nu a contat). Sper ca treaba sa continue mai bine la agentia la care s-a mutat.

 4. Andrei Ghica spune:

  Si acum vine intrebarea: Sa plece si Evelin de la SMI ? :)

  off: schimbare importanta in trafic.ro . Statistici private: http://www.decent.ro/?p=14

 5. sugardaddy spune:

  Hrisant, poate a fost un caz special:)
  Si eu am cerut o oferta de la Doru si am primit-o in max 30 de minute

 6. Hrisant: Da-mi te rog un forward la acea cerere de oferta sa vad ce e cu ea.
  In mod normal cererile sunt tratate in 24 de ore lucratoare, maxim 48. Depinde de situatie, nu ma pot pronunta fara sa stiu detalii.
  Bogdan: Ce voiai, sa plec la competitie? Nu e deontologic, oferte am avut slava Domnului. Sid e la mandate, si de la alte regii, si de la mari publisheri.
  Am ales sa trec baricada, vorbim la anul ce vine despre asta mai multe:)

 7. Draga Doru, eu sincer ma bucur de alegere. Poate asa imi bagi mai multa reclama pe site-uri :) si avem ocazia sa bem vinurile alea fara sa ne acuze lumea ca devenim grup de interese :)

 8. Am o Babeasca Neagra din 76:)
  Cam de cand eram cat becul de lanterna:)

 9. Cosmin spune:

  eu am cerut o oferta pt publicitatea pe softpedia si am primit-o cam in 14 zile ?!?! chiar e totul ok la arbomedia ?

Lasa un comentariu