Adunare generala IAB Romania

a avut loc astazi, a inceput dupa ora 14:00 s-a terminat undeva dupa 19. Prezenta record (50-60 companii), alegerile l-au scos presedinte pe Ovidiu Florea (Media Investments) care l-a depasit pe Razvan Varabiescu (Media Direction) iar in Consiului director pe urmatorii:

– din partea clientilor si agentiilor: Ana Maria Bogdan (Altex), Oana Petroff (Mindshare), Cristi Parvan (Zenith Media) si Ciprian Stavar

– din partea regiilor/publisherilor online: Val Voicu (AdEvolution), Mihai Seceleanu (Internet Corp), Orlando Nicoara (MPI) si Doru Panaitescu (Arbomedia)

14 Comentarii
  1. Emil spune:

    Si uite asa a primit netbridge CEA MAI MARE PALMA pe care o puteau primi in schimbul „jongleriei” (a se citi mizeriei) pe care au incercat-o zilele astea. Pentru ca daca ochii mei vad bine NU AU REPREZENTANT in IAB

    Asta da vot de blam la actuala echipa de conducere a netbridge!

  2. Daniel spune:

    Da, si-au luat-o.
    Pur si simplu pentru faptul ca nu au jucat corect.

    Sa speram ca cei alesi o sa-si faca treaba.

    si apropo: sunt unii care ar trebui sa mai lase fitele acasa cand vin la astfel de intalniri (ex: webstyler) … dar stii cum e … fiecare cum poate ;)

  3. Sorin Danilescu spune:

    Emil,
    Cred ca ar trebui sa ii lasam pe cei care au fost prezenti sa isi dea cu parerea despre evenimentele de la AG a IAB.

    Nu face bine acestei industrii certurile astea interminabile si nimeni nu a luat un vot de blam. Nici palme nu am vazut sa se fi dat.
    Alegerile au fost cit se poate de strinse si corecte Consiliul Director este cel mai bun ce putea fi ales azi. (Presedintele IAB a fost ales cu o diferenta de un vot, daca alegea cineva invers se intra la balotaj. Netbridge n-a intrat in CD pentru 2 voturi, etc)

    Netbridge a pierdut pe proceduri, pe vot si a acceptat „infringerea” cit se poate de demn. Sa nu uitam ca Netbridge a avut initiativa infiintarii IAB, ca s-au agitat sa inregistreze juridic aceasta asociatie ca si-au pierdut ceva timp cu acest proiect. Pentru acest lucru ar trebui sa le multumim cu totii.
    Sint convins ca Orlando a vrut sa prezinte rezumatul acestei intilniri si va reveni cu amanunte despre desfasurarea evenimentului si iti va spune cit de fair a jucat Netbridge azi.

    Pe mine nu ma intereseaza jocurile de culise, important este ca IAB s-a constituit si ca isi propune sa implementeze principii extrem de generoase. Restul… „e” vorbe.

    Si mai cred ca toata lumea care activeaza in industrie ar trebui sa fie bucuroasa ca acest eveniment a avut loc. Personal ma intorc sa-mi savurez berea pe care am deschis-o.

    PS Chiar daca voi fi acuzat ca fac parte din sfera de influenta Netbridge, azi ma inclin in fata lor. Miine promit ca voi scrie un mesaj PRO Orlando

  4. Marius spune:

    Emil, esti cam deplasat cu comentariile tale de pe blogul asta. DAR intr-adevar, la cat de disperati erau cei de la netbridge, mare rusine ca nu au luat nimic. Doar Stavar sa zicem… ca tot zice d-nul Nicoara ca e pe statul de plata de la Netbridge

  5. maddan spune:

    lol
    Ati avut si niscai vaselina pentru netbridge? :D
    Sau v-ati pupat pe gura, romaneste?

  6. Liviu spune:

    Bineinteles ca au aparut discutii, va place sa fiti cunoscatori si sa judecati totul. Cati dintre Cei care ati comentat aici ati fost acolo ?

  7. Emil spune:

    Sa inteleg ca unele din posturile mele „doare”.. Nu-i nimic dragii mei, nimic valoros nu se naste fara durere. Get it?

  8. Cati dintre Cei care ati comentat aici ati fost acolo ?

    Eu nu.

  9. Liviu spune:

    Foarte bine, atunci bucurati-va ca lucrurile incep sea mearga. E usor sa arunci cu noroi in toata lumea, mai greu e sa construiesti.
    Ieri nu a existat ca ala e de la firma aia ca aia e de la ceilalti. Ieri a existat oameni care vor sa puna IAB-ul romanesc pe picioare ca sa ne bucuram si noi de fructele internetului romanesc.

  10. […] Au mai scris despre asta: Gusti, Orlando, Radu, Adplayers… Este si un prim test de striming pentru noua sectiune video.acasa.ro […]

  11. Daniel spune:

    salut Liviu
    Eu am fost si d’asta m-am apucat sa comentez.
    Din pacate sunt multi cei carora le place sa comenteze aiurea in necunostinta de cauza.

Lasa un comentariu