morning brief

Varabiescu se pare ca nu mai merge la Splendid, din cate am inteles sta acasa si s-a apucat de crosetat botosei :)

– democratii castiga dupa 12 ani Camera si Senatul din SUA, iar aceasta victorie se va reflecta, pozitiv, si in domeniul internetului/IT

– GspTV este atacat 

– desi eu nu am gasit nimic pe internet despre asta Antena 3, prin emisiunea BizBazar, sustine ca CME (grupul ce detine printre alte televiziuni si Protv, Acasatv si Procinema) este interesat sa cumpere 25% din Dogan TV, grupul turcesc ce pregateste lansarea unei televiziuni in .ro pentru primavara anului viitor. Am gasit in schimb o stire cum ca turcii ar dori sa vanda unui investitor strategic pana la 25% din actiuni

– Gainusa, „the brain” de la Cronica Carcotasilor o fura urat de ziua lui … sincer, nu stiu cat de mult a gustat farsa.

– Sentimente isi lanseaza Cafenea

3 Comentarii
  1. Simple spune:

    Eu nu inteleg cum de a ajuns monitor-ul de la Neogen pe un site care inca e sub tutela NetB. Sa fie oare asta primul pas spre o colaborare? :)

  2. orlando spune:

    probabil ca s-au inscris in Monitor pt a se putea compara cu Noi2, era singura posibilitate

  3. LoriN. spune:

    Corect.
    Am dorit comparatia intru-cat ei la intoarcere pe trafic.ro au inscris portalul neogen.ro pentru a se putea declara nr.1.

    Dar partea interesanta vine abia acum. Sa ne uitam pe neogen.ro/monitor si sa facem o suma a valorilor inregistrate de principalele site-uri neogen, ajunge lejer la peste 1.000.000 de vizitatori/saptamana in timp ce pe trafic.ro avem o medie pe ultimile saptamani de 730.000. Iata o diferenta un plus 25%.

    Daca urmarim site-rile ce au script si de la trafic si de la neogen lucrurile stau exact invers, au mai putini vizitatori au un minus 2:10%.

    Asadar, printr-un calcul simplu rezulta ca http://www.sentimente.ro ar ocupa locul 1 pe neogen/monitor, adica are mai multi vizitatori decat noi2, tinand seama si de faptul ca scriptul lor apare din cand in cand pe sentimente.ro (oare de ce).

    Sau poate diferenta sa fie la bestjobs… :)

    ce ti-e si cu contorizarile astea domnule, daca mai pun in calcul si google/analytics care indica cu totul altceva (si imi place ce vad) ma ia durerea de cap… dar e duminica

    ma duc sa beau o ceasca de cafea de fericire. Tocmai am primit un newsletter de la noi2 cu titlul „care a fost prima cafea bauta impreuna”.
    Sunt incantata dupa yahoo, am urmat eu… suna bine

Lasa un comentariu