stiri despre Business Magazin

– am aflat de pe blogul lui ca Mihai Musatoiu a lasat presa scrisa (ZF si Business Magazin) pt a se muta pe online unde coodoneaza un nou site de business, DailyBusiness.ro. La prima vedere site-ul pare a avea content original (am vazut un interviu cu Radu Georgescu/Gecad), succes Mihai!

– saptamana trecuta redactorul sef de la Business Magazin + inca alti 5 angajati si-au prezentat demisiile. Dintre cei care au plecat ii cunosteam pe Ionut Ancutescu (de ceva vreme) si pe Larisa Ghitulescu (ne-am auzit doar telefonic). Cei 6 vor ajunge in curtea Realitatea Media unde se vor intalni cu fostul lor GM de la Publimedia, Dragos Stanca acum GM pe printul din Realitatea.  

– Ionut Bonoiu este noul redactor sef de la Business Magazin. Cred ca nu a trecut o luna de cand l-am vazut editor sef intr-un supliment din ZF, de azi urca si mai sus pe un job solicitant. Succes si tie Ionut!

3 Comentarii
 1. Popescu spune:

  Lumea vine, lumea pleaca, este perioada marilor framantari se pare, a unui nou val de site-uri, start-upuri, repozitionari pe piata. E frumos, daca se misca lumea, se produce mai multe energie.
  Dragut Dailybusiness, pare original la nivel de content si realizare.

 2. ionut spune:

  merci mult Orlando

 3. Dan spune:

  Imi plac miscarile recente din media, se incinge treaba… Ce mai cumpara Patriciu? Tu ce-ai auzit de BMG?
  Eu personal n-as merge in trustul Realitatea nici pe un car de bani. Sau poate cine stie? :D

Lasa un comentariu