Protv.ro in primele 10 site-uri

O stire de succes + imagini video in exclusivitate + citarea ca sursa pt urmarirea secventelor video –> Protv.ro isi face loc astazi (17 oct 2006) in top 10 site-uri din .ro conform Trafic.ro. Desi „carcotasii” Bradut si Gusti ridica din sprancene, cresterea e normala si se datoreaza numeroaselor trimiteri catre protv.ro din site-urile de afara (Onet.pl e cel mai mare portal din Polonia cu un trafic lunar de ~ 6-8 milioane utilizatori). 

26 Comentarii
 1. carmelo spune:

  Pai Gusti e normal sa fie circotas. Reprezinta compania concurenta. Interesant este cum o da el la intors, felicitindu-i pe baietii care se ocupa de site, dupa ce cu ceva timp in urma arunca cu oua in directia respectiva.

 2. […] Iar Orlando Nicoara, bossul de la Media Pro Interactiv, explica pe blogul sau si intr-un comment la precedenta insemnare de pe jurnalismonline.ro despre site-ul protv, ca numarul mare de vizitatori din Polonia se explica prin faptul ca stirea a fost linkuita de un mare portal polonez. […]

 3. Marius Balaci spune:

  Vom vedea cum se comporta protv.ro diseara. Intuitia imi spune ca vor fi multi care vor alege sa vada Steaua – Real online. Va face fata sau ma voi grabi sa ajung acasa? :)

  Ah si poate ar fi nevoie de un „later update” protv.ro si-a facut loc in top 5 mass media si a intrat deja in top 10 .ro.

 4. orlando spune:

  nu e Gusti genul, probabil a fost luat de val, am vazut ca a si corectat intre timp. Asa e Gusti?

 5. Felicitari pentru cei care au reusit sa speculeze inteligent aceasta fereastra de oportunitate. :).

  Sunt curios care vor fi urmatoarele miscari pentru a se mentint totusi… Oricum au cistigat in imagine, chiar daca se intorc in clasament…

 6. Dan spune:

  Eu zic ca o sa mai fie astfel de evenimente/exclusivitati/stiri gen YouTube pentru ca aduc nu numai audienta TV, ci si online. Eu zic ca aceasta crestere a fost absolut normala in conditiile date.

 7. Paul spune:

  Apropo de meciul live, stirea a disparut :).
  Pacat, chiar eram curios sa vad cum se misca… poate altadata, cine stie…

 8. anonim spune:

  faceti frate ceva ca a inceput meciul si nu merge nici site-ul http://www.protv.ro…..transmisia ….un MARE ESEC

 9. Gusti spune:

  Am remediat in scurt timp amindoi :).

 10. cristian spune:

  Aceasta crestere e un fel de a da peste nas carcotasilor (gen Gusti) care au comentat negativ noua fata a protv.ro ..cat despre gusti asa ca sa fiu iar carcotas trebuie sa il intelegem lucreaza la concurenta nu va lauda 100% niciodata sau doar nevoit fiind va zice „da avetzi dreptate”…asteptam schimbarea la faza la gsp online…

 11. Amuzant e ca Onet.pl are in spate aceeasi investitori ca si NETBRIDGE. E o idee despre cum se pot folosi pe viitor rudele mai bogate din Polonia pentru proiectele Netbrigde.

 12. […] The footage that raised the new PROTV website (click here) – also check out Orlando’s blog for interesting facts (best referrer – Onet.pl). This is probably the worst Chinese PR problem this year. This summer at the World Youth Forum, I met the president of the Young Wing of the Communist Party – we had to talk about the global issues and most of the time, they shared different opions. The communist leaders are aware of the Tibetan problems while the general public (thanks to google, yahoo and other foreign governments) enjoys digested & happy news. […]

 13. orlando spune:

  Bogdan,

  actionarii Onet.pl nu au, dupa stiinta mea, nici o legatura cu cei de la Netbridge.

 14. Vadim spune:

  Protv.ro este un pas inainte urias fata de vechiul site, normal ca unii nu inteleg un site care are continut, dar reuseste sa fie totusi compact. Pentru unii e mai usor sa pui un titlu cu rosu cat o jumatate de ecran si sa faci dintr-un site ca gsp.ro un simplu homepage din care sa redirectezi traficul.

 15. Gusti spune:

  corect, orlando.

  vadim, lasa rautacismele

 16. Orlando,

  Stii ca nu mi-as permite sa fac zvonistica pe blogul tau. Nu stiu in ce relatii mai esti cu cei de la Onet dupa ce ti-ai schimbat jobul dar stim amandoi ca cele 8 televiziuni din TVN precum si gigantul web au in spate cam aceeasi investitori… am spus investitori si nu actionari.

 17. Gusti spune:

  orlnado, corect.
  vadim, termina cu rautacismele.

 18. rb spune:

  tolo zice de la sine pe blogul lui:

  „Noul site al ProTV e mai mult decit o noua grafica si mai mult decit priceperea si sansa de a fi prins imaginile acelea cu tibetanii impuscati de soldatii chinezi, postate apoi si preluate intens”

 19. orlando spune:

  Bogdan,

  M-am intalnit cu cineva de la Onet in ian sau feb anul acesta, nu exista investitori comuni, cei de la Onet au in spate doua familii de americano polonezi cei de la Netbridge au in spate Lindsell si Broadhurst care la randul lor au in spate organizatii din SUA (fonduri de pensii etc). Daca stii mai mult da-ne detalii, e posibil sa ma insel eu.

 20. Cristi Parvan spune:

  Deja pe 7 si joi si vineri era inca mic deci premise de urcare.

  Ma intreb unde ar fi fost vineri daca n-am fi fost intr-o saptamana cu meciuri.

  Pro Tv, CNN, UCL, portaluri poloneze, stiri tv, youtube. Exista samanta media in internet. Si pro-ul nu e singura medie offline care se uita la online.

  Keep in touch.

 21. Gusti spune:

  Romania 192.418 vizitatori … 1.295.330 35,49% . aici au de lucru. restul e vint. azi adie, miine nu.

 22. Orlando,

  M-am intalnit cu cineva de la Onet in februarie si martie. Concluzia mea a fost ca aceeasi pensionari baga banii de batranete in proiecte atat in Polonia cat si in Romania (la noi, pe internet, in panificatie sau electroaparataj). Cu aceeasi persoana de la Onet s-au mai intalnit inca 2-3 vizitatori ai acestui blog, asa ca am putea sa avem si alte relatari.
  Autocenzura nu ma lasa sa dau mai multe din casa… dar daca ne vedem face 2 face, mai impartim o amintire.
  Macar suntem de acord asupra unui lucru: sunt americani.

 23. Cop spune:

  Partea de detalii „tehnice” ( evolutia traficului pe perioada stirii ).
  http://cop.tfm.ro/archives/44
  Imi cer scuze pentru intirziere.

 24. orlando spune:

  Bogdan,

  cu respectiva persoana (International Business Manager la Onet) m-am intalnit si eu … stia de NCH New York si am vorbit tangential de actionari. Vorbim.

Lasa un comentariu